Україна – Північна Ірландія: двоє кіровоградців – у стартовому складі збірної

16 червня збірна України зіграє другий матч на Євро-2016 проти Північної Ірландії. За інформацією Фактів ICTV, у стартовому складі українців на цей матч вийдуть обидва вихованці кіровоградського футболу – Андрій П’ятов та Євген Коноплянка.

“З урахуванням проблем в обороні Північної Ірландії, котрі виникли з травмою основного лівого захисника Бранта, синьо-жовтим потрібно акцентувати увагу саме на цьому. Власне, британці програли полякам, гольова атака яких розпочалася саме з правого флангу. Куба Блащиковські обігрався з партнерами, прострілив в центр на Міліка, й форвард “Аякса” ударом в ближній кут забив переможний гол. 

Тож, виходячи з проблем зелено-білих, я б посилив гру збірної України на флангах, де головну роль повинні зіграти Шевчук-Коноплянка і Федецький-Ярмоленко. П’ятов повинен зайняти місце у воротах, в центрі, швидше за все, зіграють Хачериді та Ракицький. Тріо півзахисників будуть складати Рибалка, Степаненко і Ротань, а в нападі зіграє Зозуля.  Якщо О’Ніл нікого на лівий фланг нікого так і не знайде, він точно зіграє в три захисники: Керолл – Еванс, Макколі, Кэткарт – Даллас, Бейрд, Норвуд, Девіс, Маклафин – Уорд, Лафферті”, – розповів журналістам тренер-спостерігач збірної України Віктор Кондратов.

Нагадаємо, сьогодні, о 19.00, у Ліоні, в рамках другого етапу Євро-2016, зійдуться збірні України та Північної Ірландії. Обидві збірні мають нулі в розділі “турнірні очки”, оскільки свої перші матчі програли, німцям, та полякам, відповідно.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар