Андрій П’ятов: У нас з топовими командами наче і гра вдається, а результату немає

Голкіпер збірної України, вихованець кіровоградського футболу, Андрій П’ятов висловив свою думку про гру проти збірної Німеччини в інтерв’ю програмі «Великий футбол. ЄВРО-2016».

– У нас були моменти, могли повести в рахунку. Потім могли зрівнювати – шанси були. Але це футбол… У нас з топовими командами наче і гра вдається, а результату немає. А ви ж знаєте: запам’ятовується завжди результат, а гру ніхто не згадає.

– У вас було багато сейвів …

– Добре, що не забили, інтрига хоч якась зберігалася до останньої хвилини. Хотілося б, звичайно, щоб і нас удача теж супроводжувала.

– Що трапилося при тому стандарті, коли пропустили?

– Не знаю. Зараз не буду нічого говорити. Хочу подивитися.

– У другому таймі команда змінилася – українці віддали м’яч …

– Напевно, пауза і німцям допомогла, і нас заспокоїла. Загалом, зміни відбулися. Та й хвилини після 70-80-ої було видно, що ми трохи “наїлися”, все-таки без м’яча бігати важче. Але до останньої хвилини були шанси, хоч і не стовідсоткові. Могли вичавити більше, але в підсумку самі пропустили контратаку.

– Остання емоція коли йшли з поля?

– Розчарування, звичайно. Заслуговували на позитивний результат.

– І що тепер?

– Треба проаналізувати цю гру і забути. Два матчі залишилося – треба набирати максимум очок.

Нагадаємо, вчора, 12 червня, збірна України з футболу програла свій стартовий матч на Євро-2016 проти збірної Німеччини. Матч закінчився з рахунком 2:0 на користь чемпіонів світу. У стартовому складі збірної вес матч відіграли два кіровоградці – Андрій П’ятов та Євген Коноплянка.

джерело: footballua.tv
Поширити:

Залишити коментар:

коментар