На турнір із китайського боксу на Кіровоградщину з’їхались спортсмени з України, Росії, Німеччини

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями у селищі Власівка Світловодського району відбувся Відкритий ювілейний турнір з китайського боксу, присвячений 30-річчю Школи Всеукраїнської федерації Він Чунь Кунфу і китайського боксу.

Про це пише видання “Світловодськ“.

Змагання проходили на території дитячої спортивної бази клубу “Перевал”, а їх учасниками стали 73 бійці з різних куточків України, а також гості з Росії (м. Санкт-Петербург) та Німеччини.

У різних категоріях змагань свою вправність та майстерність продемонстрували бійці клубів: “Мей” (Харків), “Вічна весна” (Київ), “Дхарма” (Кіровоград), “Воїн” та “Журавель” (Одеса), “Дао”, “Фаворит” і “Єдність” (Світловодськ).

У результаті проведених боїв та напруженої боротьби, переможцями турніру стали: у категорії від 12 до 15 років — Дмитро Басенко (м. Світловодськ); у категорії від 15 до 18 років — Ілля Медянський (м. Київ); у категорії юнаки віком від 18 років — Ігор Медянський (м. Київ).

У категорії дівчата понад 14 років І місце виборола Олександра Гусєва (м. Харків), ІІ місце — Катерина Савчукова (смт Власівка).

У категорії “учні Школи” титул чемпіона отримав Анатолій Бушуєв (смт Власівка).

Усі переможці змагань отримали чемпіонські кубки, а тим бійцям, котрі особливо відзначилися під час турніру, особисто Президентом Всеукраїнської федерації Він Чунь Кунфу і китайського боксу Ігорем Медянським були вручені пам’ятні призи, медалі та грамоти.

Привітав переможців і учасників турніру і Власівський селищний голова Анатолій Бабаченко. А важливою подією заходу стала врочиста посвята “учня Школи” — тренера Володимира Заяц — у “сповідники Школи”. Організатори турніру дякують усім спонсорам та благодійникам, які допомогли в організації заходу.

Олена Єрунова

Фото: Ігор Котляров

Відео: ТРК “Веселка”
Джерело: Світловодськ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар