У Новопразькій школі провели спортивні змагання пам’яті земляка-афганця

умовне фото

Команда Новопразької ЗШ І-ІІ ступенів – переможець змагань на Кубок імені Андрія Ковтуна. Про це повідомляє відділ освіти Олександрійської РДА.

Третій рік в стінах Новопразької ЗШ І-ІІ ступенів адміністрацією школи спільно з громадською організацією ветеранів війни в Афганістані проводяться спортивні змагання на кубок імені Андрія Олександровича Ковтуна – героя, земляка, учня школи, який загинув під час виконання інтернаціонального обов’язку в республіці Афганістан.

7 червня кращі спортсмени Новопразького навчально-виховного комплексу, Новопразької ЗШ І-ІІІ ступенів № 2 і Новопразької  ЗШ І-ІІ ступенів та воїни-інтернаціоналісти мірялися силами. На заході були присутні голова Олександрійської районної організації Української спілки воїнів в Афганістані Кондрескул В.М., заступник селищного голови Бугайов М.В. та батько Андрія Ковтуна – Олександр Олександрович.

Учасники продемонстрували вправність та силу у перетягуванні канату, спритність у стрибках у довжину з місця та з розбігу, швидкість бігу на дистанцію 60 м, витривалість у силовій вправі.

У наполегливій боротьбі перемогу і кубок імені Андрія Ковтуна вже вдруге здобула команда Новопразької ЗШ І-ІІ ступенів. Команда Новопразького НВК виборола ІІ місце, а ІІІ місце посіла команда Новопразької ЗШ І-ІІІ ступенів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар