На Кіровоградщині презентували книгу про форварда таранного типу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У День журналіста, 6 червня, в Олександрії відбулася презентація нової книги, що побачила світ у київському видавництві “Новий друк” – “Микола Лавренко – форвард таранного типу”.

Зовсім невипадково цей захід організували у конференц-залі Олександрійського Будинку футболу, адже частина життя головного героя цієї книги тісно пов’язана з історією заснування ФК «Олександрія». Провів презентацію прес-аташе клубу Юрій Біланюк. Він розповів, що  видання з’явилося до 60-річного ювілею Миколи Миколайовича, який він відсвяткував 17 травня, але для широкого загалу його вирішили презентували саме до Дня журналіста.

Видання створили: керівник прес-служби ФК «Олександрія» Юрій Біланюк, шеф-редактор – журналіст «Вільного слова» Іван Мельник, літературний редактор – журналіст «Олександрійського тижня» Сергій Гавриленко.

Загалом, до книги включені думки 47 спікерів й близько чотирьохсот світлин. Вийшла вона тиражем в тисячу екземплярів. Й поки що у вільному продажу її немає. Але, як пообіцяв Юрій Фадейович, невдовзі це питання вирішиться і стане відомо, у який спосіб книга знайде свого читача та скільки коштуватиме. Втім, перші його екземпляри до свята в дарунок вже отримати місцеві журналісти.

У цілому, нове видання об’єднує добірку рідкісних фотографії й не менш унікальних спогадів головного героя і сучасників: людей, з якими Микола Миколайович пройшов тернистий шлях визнання. Це й його трудовий шлях, і футбольні етапи життя.

У цілому ж, до збору спогадів і пошуку унікальних матеріалів долучалися, як близькі та рідні героя, друзі, так і добре знайомі люди.  Тому на сторінках цього видання головного героя можна бачити як у якості  сім’янина, керівника,  управлінця, бізнесмена та футболіста.

До речі, Миколу Лавренка олександрійці добре знають, як засновника і екс-президента футбольного клубу «Олександрія», Почесного громадянина міста, а також президента компанії «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна».

Наталя Луценко для Першої електронної

Поширити:

Залишити коментар:

коментар