Футболісти “Зірки” – у символічній збірній 30-го туру

За підсумками 30-го туру першої ліги України гравці «Зірки» Андрій Бацула і Максим Ковальов увійшли до символічної збірної туру за версією сайту «ua-football.com», а Євген Паст, Андрій Бацула, Борис Баранець та Артем Щедрий — за версією інтернет-ресурсу «sportarena.com».

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією від прес-служби клубу.

Журналісти порталу «ua-football.com» у діях Андрія Бацули відзначають, що у домашній грі з «Гірником» лівий захисник виконав колосальний об’єм роботи. Так, гол у ворота «Зірки» прийшов з його флангу, але в тому епізоді досить розслаблено діяла вся оборона кіровоградців. Бацула ж брав участь чи не в кожній атаці своєї команди, постійно загострював ситуацію, прекрасно взаємодіяв з партнерами і виявився одним з найактивніших у складі чемпіонів. Щодо Максима Ковальова, то колеги зазначають, що допоки в «Зірці» є такий центральний захисник, тренерський штаб може бути спокійним. Максим не програв практично жодного єдиноборства, як завжди чудово починав атаки першим пасом, регулярно читав ситуацію, піднімаючись вище по позиції, і повністю «перекрив кисень» одному з кращих форвардів ліги Сіталу.

Кореспонденти сайту «sportarena.com» аргументували свій вибір голкіпера наступним чином. Євген Паст провів це півріччя дуже сильно. На жаль, його «суху» серію обірвав гол Крамара, та звинувачувати воротаря в тому епізоді важко, адже суперник зачепився за м’яч у боротьбі з двома захисниками і пробивав з близької відстані. Зате Євген відбив декілька інших ударів, у тому числі і Сітала – боковими ножицями. Цей сейв позбавив нас гола туру, та голкіперу можна роздавати лише компліменти за таку реакцію. Також, журналісти «sportarena.com», як і їх колеги з «ua-football.com» включили до складу символічної збірної туру Андрій Бацулу. Узагалі весною, – відзначають журналісти: Бацула весною грав не так яскраво, але дуже корисно. На його фланзі, де також діє й Артем Щедрий, очікувалася важка боротьба з криворожанами. Разом з напарником Андрій протаранив оборону суперників, одного разу вдвох вони навіть пресингували голкіпера «Гірника». Шкода, що не забив зі штрафного, хоча шанс був, а як для його лівої ноги, так взагалі відмінний.

Матч проти «Гірника» був останнім для братів Баранців за «Зірку», й вони постаралися зіграти так, аби їх у Кіровограді запам’ятали надовго. Лідери півзахисту чемпіонів першої ліги активно комбінували, постійно загострювали гру за рахунок техніки, ударів і високої культури паса. А Борис узагалі був одним із найбільш помітних на полі. Подвоїв рахунок, та це далеко не єдина його активна дія біля воріт криворожан. Щодо Артема Щедрого, то журналісти сайту «sportarena.com» зазначають, що коли Щедрий у формі і при настрої – його не зупинити. Хоч у «Гірника» досвідчена і надійна оборона, Артем за рахунок техніки та швидкості постійно перегравав опонентів. Це він заробив і подав кутовий, після якого відзначився Олексій Чичиков. А в епізоді з другим взяттям протягнув м’яч і фактично виклав його товаришу на блюдечку. Узагалі був активним і міг сам забивати.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар