У Кіровограді стартував відбір до збірної України з більярду на Чемпіонат світу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 27 травня, у Кіровограді стартував Чемпіонат України з більярдного спорту “Динамічна піраміда” серед чоловіків та жінок – це є відбірковим туром спортсменів на Чемпіонат світу.

Днями у Кіровограді проходив аналогічний чемпіонат серед юніорів – до 18 років. Сьогодні ж до участі запрошувались спортсмени будь-якого віку: наймолодший спортсмен 2008 р. н, а найстарший – 1958 р. н. Більярдисти різного віку можуть зустрітись у двобої за звання чемпіона.

“Немає жодних обмежень віку та кваліфікаій, адже цей Чемпіонат має на меті популяризувати більярдний спорт, зокрема на Кіровоградщині”, – зазначив головний суддя Чемпіонату, суддя міжнародної категорії Ігор Мартинюк.

Усього на Чемпіонат до Кіровограда завітали представники 16 регіонів України (близько сотні спортсменів). Кіровоградська команда налічує 15 чоловіків і 6 жінок – це одна із найчисельніших команд Чемпіонату поряд із Дніпровською та Харківською.

За підсумками Чемпіонату України з більярдного спорту “Динамічна піраміда” (триватиме до 29 травня), коли буде обрано кращих спортсменів, які проходитимуть кваліфікаційний відбір до збірної на Чемпіонат світу. Серед чоловіків буде обрано 8 переможців, квота серед жінок буде встановлена у процесі змагань.

Репортаж із Чемпіонату та фотографії більярдних баталій дивіться на Першій електронній згодом

Поширити:

Залишити коментар:

коментар