Міський голова Новоукраїнки очолив збірну України на чемпіонаті Європи з футболу

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Збірна команда міських голів України з футболу на чолі з головою Новоукраїнської об’єднаної громади Олександром Корінним відстоює честь нашої держави на чемпіонаті Європи серед мерів-2016, що проходить у Чехії.

«Українські мери віддаються на всі 100%: у матчі першого туру ми здолали Хорватію з рахунком 7:1, вдало зігравши на контратаках. У другому турі перемогли Південний Тіроль з таким же рахунком», – написав Корінний на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогоднішню гру з господарями турніру, які є діючими чемпіонами Європи, українці програли з рахунком 1:5.

«Як правило, у такому випадку шукають причини: вони грали дома, арбітр свій і т. д. Я ж скажу відверто – Чехія в цьому матчі була сильнішою від нас, краще тримала м’яч, краще реалізувала свої нагоди. Вітаю чехів із заслуженою перемогою! Ми ж налаштовуємося на гру з поляками у чвертьфіналі», – зазначив Корінний.

Відзначимо, що Україна є єдиним представником із країн пострадянського простору на цьому престижному спортивно-інтеграційному форумі. Окрім змагань, українські міські голови зустрічаються з колегами з десяти інших країн: спілкуються, вивчають досвід, шукають партнерів для налагодження стосунків у різних галузях.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар