Сьогодні Коноплянка зіграє в другому фіналі Ліги Європи поспіль

Сьогодні, 18 травня, о 21:45, у швейцарському Базелі, вихованець кіровоградського футболу Євген Коноплянка зіграє в другому фіналі Ліги Європи поспіль в складі команди, яка не дозволила йому тріумфувати з “Дніпром”.

Особливим цей фінал для українців робить вінгер “Севільї” кіровоградець Євген Коноплянка, який може стати черговим українцем у когорті наших “легіонерів”- учасників фіналів єврокубків, пише Футбол 24.

Малоймовірно, що Женя вийде зі стартових хвилин зустрічі, але вийти на заміну, щоб підсилити гру андалусійців, він може. Півзахисник наголошує на важливості емоційної складової під час підготовки до матчу Унаї Емері.

“Емері завжди налаштовує нас емоційно. Тільки-но закінчився останній поєдинок чемпіонату – і почалася підготовка до Ліги Європи. Тренер говорить про це, намагається завести гравців. Він може днями-ночами не спати, готуватися не тільки до матчів, а й до теоретичних занять. Його емоційний заряд передається і нам”, – розповідає Євген.

Загалом, очікуємо на емоційний поєдинок двох колективів, очолюваних харизматичними тренерами, які налаштують своїх гравців на битву з вогником в очах та іскрами з-під ніг.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар