Кіровоградські дзюдоїсти привезли “золото” і “бронзу” з Чемпіонату України (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Дзюдоїсти Кіровоградщини вдало виступили на Чемпіонаті України серед юнаків і дівчат 2000-2001 р.н., завоювавши дві золоті та одну бронзову нагороди. Змагання проходили 9-11 травня в Одесі та зібрали 530 борців із 23 регіонів України.

Чемпіоном України у ваговій категорії до 66 кг став Максим Білінський із комплексної ДЮСШ №3 Кіровоградської міської ради (тренер Володимир Долгіх).

Odesa1

У дівчат вагової категорії до 70 кг на одеському татамі тріумфувала дзюдоїстка з Маловисківської ДЮСШ Марина Сагайдак (тренер Леонід Топчій).
Odesa2

Третю нагороду збірній Кіровоградської області принесла спортсменка з Олександрівки, вихованка ОК ДЮСШ «Ніка»Діана Зборошенко (тренер Олександр Шалько), ставши бронзовою призеркою у вазі до 57 кг. Ще двоє наших дзюдоїстів зупинилися в кроці під призового подіуму. Ельнара Некрутенко (63 кг, ОКДЮСШ «Ніка» Кіровограда, тренер Валерій Ханцевич) і Святослав Кавун (50 кг, Світловодська комплексна ДЮСШ, тренер Рудольф Матвєєв) втішні поєдинки за третє місце програли та стали п’ятими.

Високі результати, показані нашими дзюдоїстами, дозволили збірній Кіровоградської області серед 23 областей посісти в командному заліку шосте місце.
Odesa3

Старший тренер області з дзюдо Сергій Нечмоня вважає виступ вихованців обласної федерації дуже успішним і закономірним: «Останніми роками наша федерація проводить багато турнірів серед борців цієї вікової категорії, спортсмени мають багато змагальної практики, підвищують свою майстерність і це результат нашої роботи».

За матеріалами Дзюдо-центру

Поширити:

Залишити коментар:

коментар