“Волинь” – “Олександрія”: безкомпромісна боротьба і нулі на табло (ВІДЕО)

Програму 24-го туру Ліги Парі-Матч відкривав поєдинок в Луцьку, де «Волинь» Віталія Кварцяного приймала «Олександрію» Володимира Шарана.

Команди з різним настроєм підійшли до гри. Адже якщо господарі в минулий уїк-енд здобули сенсаційну нічию на полі «Зорі» (1:1) і отримали заряд позитивних емоцій, то «Олександрія» на рідному полі поступилася дніпропетровському «Дніпру» (0:4).

За традицією, поєдинки між «Волинню» та «Олександрією» носять безкомпромісний характер: жодного разу суперники в Прем’єр – Лізі не грали внічию. У першому колі сильнішою виявилася «Олександрія» – 3:1. Переможними голами в тій зустрічі відзначилися П.Мягков, та двічі Ю.Коломоєць.

Звітний матч активніше розпочали волиняни. В основному їх атаки йшли через Р.Мемешева, який діяв на лівому фланзі. Спочатку він виконав прострільну передачу в штрафний майданчик, але ніхто з партнерів на неї не відгукнувся. За кілька хвилин в аналогічній ситуації Редван заробив для своєї команди кутовий. На 18-й хвилині господарі поля створили перший небезпечний момент. В.Хомченко вийшов на рандеву з В.Леванідовим, обіграв голкіпера і відпасував назад на А.Діденка, але захисники вчасно заблокували удар останнього. За кілька хвилин футболісти «Волині» створили ще один гострий момент біля воріт «Олександрії». Після передачі О.Герасимюка, А.Діденко пробив у дальній кут, але м’яч пройшов поруч зі стійкою. Наші земляки відповіли небезпечними стандартами. Перший кутовий біля воріт лучан ледь не завершився голом. Після навісу Д.Леонова у центр штрафного, С.Микицей головою пробив по воротах і лише захисник волинян в останній момент вибив м’яч з самої лінії воріт. На жаль перший тайм не був яскравим на моменти, було багато боротьби і мало конструктивізму в діях обох команд.

Друга половина зустрічі ознаменувалася стрімкою атакою господарів поля. Після підбирання, А.Богданов завдав підступного удару в нижній кут, але В.Леванідов продемонстрував чудову реакцію, перевівши м’яч на кутовий. За кілька хвилин Р.Мемешев отримав чудову передачу від А.Богданова, увірвався в штрафний майданчик і з гострого кута пробив, але його удар прийшовся у стійку. Олександрійці при найменшій нагоді відповідали небезпечними атаками. Спочатку В.Пономар, опинившись майже сам-на-сам з голкіпером, пробив по воротах, але переграти Б.Шуста йому не вдалося. Згодом небезпечно по воротах пробивали В.Грицук та Д.Леонов, але й тут воротар був на місці. Заслуговує на увагу атака лучан на 68-й хвилині. В.Шаповал ввірвався в штрафний майданчик і пробив по воротах, але його удару бракувало точності. Ближче до середини другого тайму гра заспокоїлася, а боротьба за м’яч велася в центрі поля. Вже на 2-й доданій до основного часу арбітром хвилині олександрійці мали шанс відкрити рахунок, але після навісу в штрафний майданчик, С.Микицей пробив повз ворота.

за матеріалами прес-служби ФК “Олександрія”
Поширити:

Залишити коментар:

коментар