Гравець та тренер “Зірки” потрапили до збірної туру

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За підсумками 23-го туру, в якому наша команда вдома мінімально здолала охтирський ФК «Нафтовик-Укрнафта» — 1:0, півзахисник «Зірки» Артем Щедрий потрапив до символічної збірної туру за версією сайтів «ua-football.com», «sportarena.com» та «footboom.com», а перший ресурс тренером команди тижня визначив наставника нашої команди Сергія Лавриненка.

Журналісти інтернет-порталу «ua-football.com» відзначають, що в матчі проти охтирців вінгер кіровоградської «Зірки» багато разів просто-таки знущався над обороною гостей. Крім того, саме Артем став автором переможного м’яча у ворота «Нафтовик-Укрнафти». Колеги з сайту «sportarena.com» відмічають, що Щедрий є важливим елементом найбільш технічної та найбільш креативної групи атаки в першій лізі. Дев’ятий номер «Зірки» не тільки загострював ситуації з флангу, а й допомагав команді стандартами. Його хитромудре виконання стандарту, не без частки везіння та рикошету від захисника принесло кіровоградцям п’яту перемогу у п’яти весняних турах. Крім того, Артем ще й встигав грати в обороні. Кореспонденти того ж таки ресурсу «ua-football.com» зазначають, що головного тренера лідера турнірної таблиці в різноманітні «збірні туру» запрошують рідко. Чомусь здається, що колектив буде перемагати при будь-якому фахівці. Але Сергій Дмитрович правильно обирає тактику на гру та перетворює в голи слабкі сторони суперника. Усе це можна говорити на адресу коуча «Зірки» і після матчу з «Нафтовиком-Укрнафтою». Після перемоги над охтирцями кіровоградці збільшили відрив у турнірній таблиці на вісім очок.

Офіційний сайт ФК “Зірка”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар