В Олександрії відбувся чемпіонат України з армліфтингу (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Найсильніші атлети країни зібралися 23 квітня в фітнес-залі олександрійського басейну «Дельфін» (мережа «Планета-Спорт») на чемпіонат України з армліфтингу.

Близько 80 спортсменів з 13 областей виявляли найсильніших в трьох дисциплінах – роллін тандер, Аполлон аксель і сильвер буллет.

Як чоловіки, так і жінки, демонстрували дуже високий рівень. Закономірним результатом стало те, що на турнірі були побиті багато національних рекордів.

За загальними підсумками перше командне місце дісталося збірній Запоріжжя, другими стали спортсмени Кіровоградщини, третє місце у збірної Дніпропетровська.

За підсумками чемпіонату формується збірна країни для виступу в чемпіонаті світу, який пройде в травні в Санкт-Петербурзі.

Приємно, що честь України там зможуть захищати і чотири олександрійських спортсмена – Олексій Шіндор, Сергій Ткач, Олексій Ющук і Віктор Онищенко.

Наші земляки вже подали заявки на участь, зараз вирішуються фінансові питання зі спонсорами. Бажаємо українським спортсменам гідного виступу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар