На всеукраїнські легкоатлетичні змагання до Кіровограда приїхало 113 спортсменів (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

20 квітня на стадіоні “Зірка” розпочалися всеукраїнські змагання з легкої атлетики серед дорослих, молоді та юніорів (метання). Чемпіонат передбачає два напрямки: метання спису та штовхання ядра. Сьогодні, 22 квітня змаганння завершуються. Нагородження переможців планується на 14:30.

Усього до Кіровограда на всеукраїнські змагання з легкої атлетики серед дорослих, молоді та юніорів приїхало 109 учасників із різних областей України, троє – з Грузії та один учасник із Молдови.

Кіровоградщину представляють лише 4 учасники. Найбільш чисельна команда завітала до міста на Інгулі з Дніпропетровська – 21 особи. Із них 12 чоловіків та 9 дівчат.

Перша електронна поспілкувалась із дніпропетровчанкою, що очолює рейтинг спортсменів, які метали спис.

18-річна Анастасія Іванова займається спортом уже 9 років. Сьогодні дівчина отримала золоту медаль за результат 48, 2 м.

“Місцем я задоволена, але могла і краще метнути. Для майстра спорту там потрібно 51 м. Але і 48 – теж непогано. Тим паче це мій особистий рекорд, – розповідає Анастасія. – У Кіровограді я вже втретє. Тут хороші умови. Стадіон якісний”.

Командні підсумки першого дня змагань

Поширити:

Залишити коментар:

коментар