“Олександрія” впевнено переграла луганську “Зорю” (ФОТОРЕПОРТАЖ)

В матчі 22-го туру «Ліги «Парі-Матч», можна сказати в центральному матчі, зійшлися досить амбітні і непоступливі команди – ФК «Олександрія» та луганська «Зоря».

З перших хвилин зустрічі обидві команди діяли обережно, добре контролювали м’яч і при нагоді шли в атаку. Вже на старті олександрійці мали можливість відкрити рахунок. Після перехоплення «смугастого» біля лівої бокової лінії, А.Полярус виконав виважену діагональну передачу в штрафний майданчик, а В.Пономар будучи першим на м’ячі, пробив головою по воротах, але голкіпер був на місці. Гості відповіли двома гострими моментами, створеними А.Тотовицьким, але реалізувати їх не вдалося. Згодом, «трикольорові» мали можливість відзначитися у воротах М.Шевченка, але після подачі кутового удар Є.Банади було заблоковано захисниками гостей, а потім у сутолоці м’ячем заволодів голкіпер. А за кілька хвилин атака вже луганчан. Після перетасовки на правому фланзі, В.Танковський ввійшов в штрафний майданчик, але до завершального удару справа не дійшла – загроза була ліквідована А.Новаком. В подальшому гра точилася в основному в центрі поля, а рідкі випади нетралізовувалися захисниками обох команд.

Другий тайм ознаменувався швидкою контратакою олександрійців. Д.Леонов перехопив м’яч на власній половині поля, ввімкнувши свою швидкість на повну, здійснив сольний прохід правим флангом, ввійшов в штрафний майданчик, віддав пас в розріз на хід А.Полярусу, який влучним ударом відправив м’яч в нижній кут – 1:0. Відразу гості відповіли небезпечним моментом. Ж.Любеновіч, отримавши м’яч від парнера, завдав удару метрів з двох, але А.Новак продемонстрував прекрасну майстерність і ліквідував загрозу. За кілька хвилин капітан олександрійської «дружини» мав можливість подвоїти перевагу власної команди, але м’яч після його удару в дальній кут пройшовся в лічених сантиметрах від стійки. На 79-й хвилині, В.Шаран вдався до невимушеної заміни. Голкіпер «Олександрії» А.Новак в ігровому епізоді зазнав травми і не мав змоги продовжити матч. Замість нього в гру втупив В.Леванідов. Відразу ж Владислав отримав порцію аплодисментів від вболівальників. Удар А.Тотовицького зі стандарту був націлений у верхній воріт, але голкіпер в прекрасному стрибку рятує команду. Під завісу матчу матчу «трикольорові» заробили право на пробиття стандарту, яким розпорядилися сповна. Один з лідерів нашої команди В.Грицук обвідним ударом відправив м’яч майже у «дев’ятку» – 2:0. Всупереч прогнозам, на цій мажорній ноті футболісти «Олександрії» завершають матч і святкують заслужену перемогу.

за матеріалами прес-служби ФК “Олександрія”
Поширити:

Залишити коментар:

коментар