Команди Академії ФК «Зірка» готуються до поновлення боротьби в Дитячо-юнацькій футбольній лізі України

Цими вихідними декілька товариських ігор провели команди Академії ФК «Зірка», які готуються до поновлення боротьби в ДЮФЛ України. Також свій черговий контрольний поєдинок зіграла й «Зірка-2». Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією від прес-служби клубу.

«Дніпро-80» U-16 (Черкаси) – «Зірка» U-16 (Кіровоград) – 0:0.

Суперники грали в Черкасах на полі з натуральним покриттям, але не дуже доброї якості. Тож, потрібно було ще адаптуватись до футбольного газону. Тренер команди Антон Антонов відзначив, що незважаючи на те, що забити у цьому матчі так і не вдалось, поставлену задачу його підопічні виконали. Звичайно, були помилки, але без них у футболі нікуди. Добре те, що не пропустили. У цьому поєдинку не зіграло троє основних гравців кіровоградців, тож наставник подивився у дії резервістів. Уже цими вихідними на команду Антона Антонова чекає виїзд до Одеси, де «Зірка» U-16 проведе матч 11-го туру Вищої ліги ДЮФЛУ проти місцевої команди «ДЮСШ-11 Чорноморець». Нагадаємо, шо кіровоградці нині посідають шосте місце у своїй підгрупі.

«Зірка» U-15 (Кіровоград) – «Кремінь» U-15 (Кременчук) – 4:0.

Голи: Владислав Штанько (3), Сергій Грабов.

Підопічні Андрія Горбаня в Кіровограді на полі зі штучним покриттям протистояли кременчуцькому «Креміню». Цими вихідними наші хлопці пропускають тур ДЮФЛУ, але перебувати в ігровому тонусі дуже важливо. Як і в старшої команди, у «Зірки» U-15 були певні проблеми зі складом. Але навіть незважаючи на це, вже на 12-й хвилині гри рахунок був 3:0 на користь кіровоградців. Андрій Горбань зазначив, що хлопці повністю виконали його тренерські настанови, а після цього матчу він остаточно визначився зі складом, який буде заявляти на ДЮФЛУ.

«Аметист» U-14 (Олександрія) – «Зірка» U-14 (Кіровоград) – 2:7.

Голи: Михайло Фарбанець (2), Станіслав Гуненко (2), Володимир Панас, Олег Манастирний, Олександр Новоскольцев.

Товариську гру проти «Аметисту» підопічні Дмитра Кононченка проводили в Олександрії. Суперники зіграли два тайми по 35 хвилин, а потім ще один тайм запасними гравцями. У підсумку, результат перших двох 35-хвилинок — 1:4, а сумарний — 2:7. Це дуже важлива перемога, адже «Зірці» U-14, як і команді Антона Антонова, цими вихідними стартувати в ДЮФЛУ виїзним матчем в Одесі проти «ДЮСШ-11 Чорноморець». У своїй групі кіровоградці йдуть п’ятими. Тож, в матчі проти «Аметисту» підопічні Дмитра Кононченка відпрацьовували виїзну модель гри. За словами наставника команди, цей поєдинок слугував певною проекцією на матч з одеситами. Усе, що запланував тренерський штаб, хлопці виконали. Тож тепер будемо сподіватись на вдалу гри юних вихованців Академії нашого клубу в Одесі.

«Зірка-2» (Кіровоград) – «Ікар» (Кіровоград) – 3:0.

Голи: Олександр Маткобожик, Сергій Кутулупенко, Максим Довженко.

Команди зіграли традиційні два тайми по 45 хвилин. До перерви м’ячем більше володіла «Зірка-2», але до забитих м’ячів справа у першому таймі не дійшла. Правда, Роману Льопці, який того дня захищав ворота «Зірки-2», довелось одного разу серйозно вступити у гру. Голкіпер виручив свою команду від пропущеного м’яча після виходу сам на сам.

А от за чотири хвилини після свистка з перерви Олександр Маткобожик, який проводив збори з першою командою, забив гол. Після виносу м’яча захисниками Олександр першим підхопив м’яч на межі штрафного майданчика і пробив точно під стійку – 1:0. На 63-й хвилині Сергій Кутулупенко ввірвався правим флангом до штрафного майданчика і пробив у дальній кут –  2:0. А на 79-й хвилині Максим Довженко добив «Ікар». Під час «пожежі» біля воріт суперника нападник «Зірки-2» пробив і не схибив –  3:0.

Також, двічі нашим опонентам на допомогу приходив каркас воріт. Стійка прийняла на себе удар Ярослава Аркуші, а поперечина — удар Давида Джабнідзе.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар