Олександрійці привезли 10 медалей із Чемпіонату України з пауерліфтингу (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями в Києві відбувся 7-й Чемпіонат України з пауерліфтингу та окремих дисциплін (жим лежачи, станова тяга і багатоповторний жим). Організатором змагань є Українська федерація натурального пауерліфтингу, яку очолює Сергій Ярмак.

Кіровоградщину на цьому чемпіонаті представляла команда ГО «Сильна Олександрійщина». За підсумками чемпіонату, в загальному заліку вісім олександрійських спортсменів привезли вісім золотих, одну срібну і одну бронзову медалі.

Олег Бояр став абсолютним переможцем в пауерліфтінгу, і найсильнішим спортсменом чемпіонату у вправі «станова тяга». Шість спортсменів виконали нормативи майстра спорту. Президент «Сильної Олександрійщини» Олексій Чиж завоював три медалі в дисциплінах жим лежачи (перше місце), станова тяга (друге місце) та багатоповторний жим, номінація 75 кг (третє місце), підтвердивши звання кандидата в майстри спорту.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар