Кіровоградські гирьовики привезли нагороди з чемпіонату України (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Упродовж чотирьох днів, із 1 по 4 квітня у Києві проходив чемпіонат України серед юніорів та Кубок України серед чоловіків з гирьового спорту.

На змаганнях вдало виступили спортсмени комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради».

У двоборстві Геннадій Тимофєєв у ваговій категорії до 85 кг став чемпіоном України серед юніорів і срібним призером у змаганні чоловіків. Із сумою балів 178,5 він виконав норматив майстра спорту України та пройшов відбір на участь у чемпіонаті Європи.  Олексій Журба у ваговій категорії до 73 кг посів п’яте місце, виконавши норматив майстра спорту України.

Три нагороди кіровоградські гирьовики вибороли у жонглювальній естафеті. Так, Євген Савранський у парі з Олександром Дроздовим переміг серед чоловіків, Олександр Дроздов із Геннадієм Тимофєєвим були кращими серед юніорів, а Владислав Вишинський і Валерій Лебідєв посіли друге місце серед юніорів. Тренує спортсменів Сергій Шевченко.

Фото зі сторінки Євгена Савранського

Поширити:

Залишити коментар:

коментар