Кіровоградські футболісти обіграли “Нову Поліцію”

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

«Зірка-2» провела черговий товариський матч. І знову суперником підопічних Вадима Бондаря була команда «Нова Поліція». Нагадаємо, що в середині березня вони вже зіграли контрольний матч, який завершився нічиєю – 1:1.

Поєдинок, який проходив 30 березня, був схожим на попередній. Було багато боротьби у центрі поля, але дублери «Зірки» домінували протягом усього матчу. Свою ігрову перевагу підопічним Вадима Бондаря вдалось утілити у гол на 19-й хвилині. Олексій Збунь заробив пенальті й сам же його реалізував ударом у кут – 1:0.

«Зірка-2» була активною й у другому таймі, але забити більше не змогла. Та втім і не пропустила, тож святкувала перемогу над «Новою Поліцією» з рахунком 1:0.

«Зірка-2» (Кіровоград) – «Нова Поліція» (Кіровоград) – 1:0 (1:0).

30 березня 2016 року (середа). Початок о 19:00. Кіровоград. Стадіон «Зірка» (поле зі штучним покриттям). 50 глядачів. +7 С. Товариський матч.

«Зірка-2»: Сідельник Максим (Сцепінський Владислав, 50), Куцев Євген, Маткобожик Олександр, Стаднік Владислав, Барбанов Дмитро (Кущов Андрій, 51), Аркуша Ярослав (Патлатий Захар, 52), Джабнідзе Давид (Олійник Олександр, 53), Збунь Олексій (Бухарієв Владислав, 54), Кушнірьов Андрій (Папченко Максим, 55), Керножицький Сергій, Чубко Андрій (Довженко Максим, 58).

Гол: 1:0, Збунь Олексій (19, з пенальті).

Прес-служба ФК “Зірка”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар