Ще одна перемога кіровоградської “Зірки”

«Зірка» U-16 стала переможцем відкритої першості Академії ФК «Зірка». Підопічні Антона Антонова у фінальному поєдинку переграли сімнадцятирічних вихованців полтавської «Ворскли».

Команди грали 2 тайми по 40 хвилин під проливним дощем. Зрозуміло, що за такої погоди було багато боротьби й сумбуру. У першій сорокахвилинці суперники не часто пробивали по воротах. Та ось у середині тайму помилка захисників «Ворскли», під час розіграшу кутового нашої команди, дозволила забити, як виявилось, переможний гол капітану шістнадцятирічних вихованців «Зірки» Євгену Коняшину.

Після забитого м’яча підопічні Антона Антонова почали грати за рахунком, більше уваги приділяючи захисту. І слід сказати, що нашим оборонцям вдавалося стримувати атакувальний порив полтавчан. Гості шукали щастя біля наших воріт із дальніх ударів, але на висоті цього дня був наш воротар Богдан Гава.

У другому таймі гра продовжувалась у тому ж руслі. Проте найнебезпечніший момент цього відрізку гри створили саме кіровоградці. Та Олександр Сірий, перебуваючи в районі одинадцятиметрової позначки, не очікував що до нього дійде простріл із лівого флангу і відправив м’яч поруч зі стійкою воріт.

За п’ять хвилин до кінця зустрічі «Ворскла» кинула всі сили, аби відігратися, та нарвалася лише на вилучення за надлишкові нерви, яке заробив Михайло Одарюк. У такій ситуації «Зірка» спокійно дограла, здобувши перемогу у відкритій першості Академії ФК «Зірка».

Антон Антонов —  тренер команди «Зірка» U-16:

“Я дуже радію з того, що нам вдалося здобути перемогу в такому важкому матчі. Усе-таки проти нас грали старші хлопці, і за такої погоди могла позначитися їх перевага у фізичних кондиціях та у двобоях «на другому поверсі». Але мене тішить, що в опонентів було виграно багато верхової боротьби. Ми рівно пройшли цей турнір, програвши лише в одному поєдинку з «Ворсклою» U-16. У нас не стояло завдання перемогти будь що. Ми повинні виховувати гравців для першої команди. Та втім, будь яка перемога для нас важлива, а тим більше на домашньому турнірі у протиборстві з сильними суперниками. Тому,безперечно, радіємо своєму успіху. Також хочу висловити подяку керівництву  футбольного клубу “Зірка” за чудову нагоду перевірити свої сили у змаганнях такого високого рівня”.

«Зірка» U-16 (Кіровоград) – «Ворскла» U-17 (Полтава) – 1:0 (1:0).

24 березня 2016 року (четвер). Початок о 10:00. Кіровоград. Стадіон «Зірка» (поле зі штучним покриттям). +5 С. 50 глядачів. Фінал відкритої першості Академії ФК «Зірка» серед гравців 1999-2000 р.н.

«Зірка» U-16: Гава Богдан, Мишоловка Костянтин, Коняшин Євген (к/к), Оришкевич Костянтин, Черних Роман, Ромашев Денис, Грігорьєв Богдан, Сірий Олександр (Щербань Артур, 70), Назарик Андрій (Котов Данило, 65), Філіпов Максим, Пенський Данило (Ігнатенко Владислав, 60)

Гол: 1:0, Коняшин Євген (21).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар