ФК “Зірка”: про досягнення, тренування, поповнення команди і своїх фанатів (ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні у конференц-залі стадіону «Зірка» відбулась прес-конференція, яку традиційно проводить для журналістів керівництво нашого клубу напередодні осінньої та весняної частини чемпіонату України. Цього разу з представниками ЗМІ спілкувались президент ФК «Зірка» Максим Березкін, спортивний директор ФК «Зірка» Самір Гасанов, заступник директора Андрій Перевозник, а також головний тренер команди Сергій Лавриненко.

Президент клубу Максим Березкін на початку висловив задоволення тим, що зимова пауза завершена і поновлюється боротьба у чемпіонаті першої ліги й запросив уболівальників на стадіон підтримати своїх улюбленців у першій домашній грі з ПФК «Суми», яка відбудеться 26 березня о 15.00.

Читайте також: 26 березня на кіровоградців чекає якісний футбол (АНОНС)

Також Максим Станіславович висловив сподівання, що трибуни будуть заповнені й на інших матчах «Зірки». Адже команда очолює турнірну таблицю і для того, щоб зберегти завойовані позиції, палка підтримка потрібна як ніколи. Також він відзначив, що задоволений тим, як команда провела збори, один з яких відбувся у Туреччині, ще один – у Нікополі. Такими умовами для підготовки не можуть похизуватись не тільки представники першої ліги, а й деякі клуби елітного дивізіону. І керівництво клубу радіє від того, що вдалося забезпечити якісну підготовку.

Читайте також: “Зірка” повернулася з турецького збору

Головний тренер команди Сергій Лавриненко подякував президенту клубу за всебічну підтримку, завдяки чому вдалося не тільки повністю зберегти склад, але й підсилитись кваліфікованими гравцями. Сергій Дмитрович лишився задоволеним якістю роботи на зборах у прекрасних умовах, проведеними спарингами, та тим як працювали в це міжсезоння всі без винятку футболісти. На щастя, ніхто не зазнав серйозних травм, і всі виконавці готові до бою.

Спортивний директор клубу Самір Гасанов зазначив, що команда думає про майбутнє, а відтак опікується своєю Академією. Деякі її вихованці вже стукають у двері першої команди. Також селекційна робота проводиться по всій країні. А задля того, щоб молоді гравці краще підготувались до старту весняної частини ДЮФЛ України, нині триває Відкрита першість Академії ФК «Зірка».

Більше новин про матчі за участю “Зірки” читайте тут – ФК “Зірка”.

Потім, були представлені чотири новачки команди. Один із них це вихованець Академії «Зірки» захисник Євген Куцев. А також півзахисники Руслан Зубков, який має досвід виступів у Прем`єр-лізі, та Роман Попов, котрий перейшов із запорізького «Металурга», та молодий, але дуже перспективний, захисник Олександр Маткобожик.

З рук головного тренера команди Сергія Лавриненка та президента клубу Максима Березкіна новачки отримали клубні футболки. Відтепер Олександр Маткобожик гратиме під 23-м номером, Євген Куцев — 19-м, Руслан Зубков — 24-м, а Роман Попов — 95-м.

Деталі прес-конференції на відео прес-служби клубу:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар