У останньому матчі перед весняним стартом “Зірка” програла українському клону “Мілана”

Після вчорашнього поєдинку з прем’єр-ліговою «Зорею», тренерський штаб нашої команди у матчі проти запорізького клубу «Россо Неро» використав тих гравців, які вчора не грали.

Лише Роман Попов та Руслан Зубков, котрі виходили на заміну, з’явилися у стартовому складі.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією від прес-служби ФК “Зірка”.

Команда «Россо Неро» – одна з наймолодших команд Запоріжжя, котра була створена всього 7 років тому. Колектив, назва якого співзвучна призвіську «Мілана», неодноразово вигравав місцеві змагання, а наступного року, за інформацією Професіональної футбольної ліги, збирається дебютувати в другій лізі. І це не дивно, адже місто, яке колись мало 2 колективи тільки у вищій лізі, зараз не має жодної професіональної команди.

Тож основу «Россо Неро» склали футболісти, які так чи інакше опинилися без ігрової діяльності, але мають досвід виступів у солідних колективах, в тому числі в ліквідованому запорізькому «Металургу».

Щодо самої гри, то кіровоградці, які хоч і виступали не першим складом, практично всю гру провели в атаках. «Зірка» чимало йшла вперед, і мала декілька непоганих моментів, але м’яч вперто не влітав у ворота. Декілька разів запоріжців рятував воротар, а одного разу, після удару Андрія Мостового, допомогла стійка.

Команда «Россо Неро» намагалася огризатися, проводячи контратаки, але більше, все-таки, думок у запоріжців було про оборону. Іноді в захисних діях наші супротивники переходили на грубість, тож ще в першому таймі арбітр вимушений був показати їм 2 жовті картки.

В другому таймі через травму змушений був залишити поле Ярема Каваців, але перебіг подій на полі не змінився. «Зірка», хоч і проводила більшість часу в атаках, розпечатати ворота противників не змогла, тоді ж як футболісти «Россо Неро» один з небагатьох своїх шансів використали за на 76-ій хвилині матчу.

В останні хвилини «Зірка» намагалася відігратися, але і Олександру Акименку, і Дмитру Фатєєву, які мали свої шанси, завадив воротар. Тож перша поразка «Зірки» в контрольному матчі, якою команда і завершила підготовку до другої частини сезону.

І вже сьогодні о 19.00 «Зірка» повернулася до Кіровограда. Футболісти матимуть декілька вихідних днів, а вже 20 числа розпочнеться безпосередня підготовка до поєдинку з ПФК «Суми». Нагадаємо, що ця гра пройде в суботу, 26 березня, на стадіоні «Зірка». Початок матчу о 15:00.

«Россо Неро» (Запоріжжя) – «Зірка» (Кіровоград) – 1:0 (0:0).

17 березня 2016 року (четвер). Початок о 12:00. Нікополь. Стадіон бази «Обрій». + 6. 50 глядачів. Товариський матч.

Арбітр: Очкуренко Олександр (Нікополь).

Асистенти арбітра: Іщенко Дмитро (Нікополь), Художилов Сергій (Нікополь).

«Зірка»: 33. Поштаренко Павло, 2. Каваців Ярема (Збунь Олексій, 56), 5. Попов Роман, 7. Мостовий Андрій, 17. Деребчинський Олександр, 19. Куцев Євген, 20. Фатєєв Дмитро, 23. Маткобожик Олександр, 24. Зубков Руслан, 50. Акименко Олександр (к/к), 85. Керножицький Сергій. Головний тренер: Лавриненко Сергій.

Гол: 1:0, (76).

Попередження: Куцев Євген (45).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар