У Кіровоград на чемпіонат із гімнастики приїхала претендентка в олімпійську збірну (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 15 березня, у  кіровоградській спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву «Надія» відбувся Всеукраїнський чемпіонат  зі спортивної гімнастики серед юніорів за програмою майстрів.

У Кіровограді щороку проводяться два чемпіонати України зі спортивної гімнастики: в березні – дорослий, у жовтні та листопаді – молодіжний (серед ДЮСШ та СДЮШОР).

Як повідомила Першій електронній головний тренер змагань Світлана Куценко, на змагання до Кіровограда приїхали спортсмени з 14 регіонів України: 50 дівчат та 70 юнаків. Сьогодні за програмою майстрів вони борються у командній та особистій першості.

Зокрема, зі столиці на змагання приїхала 25-річна Ангеліна Кисла – спортсменка, яка претендує на місце у збірній, яка представить Україну на Олімпійських іграх.

Сьогодні за місце в рейтингу боролись тільки представниці прекрасної статі. Проте уже завтра, 16 березня, у Кіровоградській СДЮШОР «Надія» пройдуть змагання серед юнаків.

Фінал відбудеться 17-18 березня в окремих видах багатоборства.

Більше фото тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар