Кіровоградська «Зірка» перемогла нікопольців з мінімальним розривом (ФОТО)

Кіровоградська «Зірка» провела свій черговий матч на зборах в Нікополі. На цей раз суперником наших гравців були місцеві футболісти – команда «Нікополь-НПГУ», яка виступає в другій лізі вітчизняного футболу.

Команда Сергія Лавриненка мала відчутну перевагу протягом першого тайму і створила декілька відмінних моментів для взяття воріт. А у господарів поля можна було відмітити хіба що удар Дениса Сідельника, до речі, кіровоградця, який перебуває в оренді в нікопольській команді.

«Зірка» контролювала перебіг подій на полі, багато володіючи м’ячем та різноманітно атакуючи. Вже на початку матчу міг відзначитися Роман Локітонов, котрий грав на випередження, але пробив повз ворота. Ще через декілька хвилин небезпеку біля воріт Ігоря Гришина організували Куцев з Допілкою, але передачу останнього заблокували захисники. Гол назрівав. Спочатку після дотепної передачі Григорія Баранця п’яткою не реалізував свою нагоду Олексій Чичиков, потім метрів з 20-ти бив Роман Попов, але повз ворота. В середині тайму велику небезпеку для нікопольских захисних редутів створювали … захисники «Зірки». Після підключень Допілки та Кучеренка постійно виникала напруга біля воріт господарів. На 32-й хвилині удар з далекої відстані Олександра Кучеренка на кутовий перевів голкіпер «Нікополя». А ще через п’ять хвилин Кучеренко все-таки забив після розіграшу кутового, але арбітри зафіксували положення «поза грою». За три хвилини до цього моменту відмінну нагоду знову мав Роман Локітонов, який добивав м’яч після удару Григорія Баранця і сейву голкіпера, але м’яч вперто не йшов у ворота.

В другому таймі на полі з’явилися інші гравці – тренерський штаб дав можливість пограти всім футболістам. І практично вже в першій же атаці реалізував свою нагоду Олександр Деребчинський, який, отримавши передачу, пробив повз голкіпера.

«Зірка» продовжувала атакувати, але такої кількості моментів, як в першому таймі, у наших земляків не було. Варто ще згадати момент у того ж Деребчинського, і можливість реалізувати гольовий епізод у Олексія Збуня. Але в першому випадку удар Олександра відбив голкіпер, а в другому команду ціною пошкодження врятував захисник.

Господарі поля намагалися відіграти єдиний пропущений м’яч. Нікопольскі футболісти застосовували дальні удари, і двічі врятував свою команду Роман Льопка, який вийшов на заміну в другому таймі. Ну а найнебезпечніший момент господарі створили під час навали на останній хвилині гри, коли удар Єгора Кривошея Льопка перевів на кутовий.

Таким чином, «Зірка» продовжує свій останній навчально-тренувальний збір. Команді залишилося провести ще дві гри. 16-го березня команда Сергія Лавриненка проведе свій, мабуть що, найцікавіший спаринг міжсезоння, адже суперником «Зірки» буде луганська «Зоря», яка після вчорашньої перемоги над «Чорноморцем» впевнено крокує до своїх перших бронзових нагород в чемпіонатах України. А наступного дня кіровоградці зіграють в Нікополі проти команди «Россо Неро» з Запоріжжя, яка готується до дебюту в турнірі команд другої ліги.

«Нікополь-НПГУ» (Нікополь) – «Зірка» (Кіровоград) – 0:1 (0:0).

13 березня 2016 року (неділя). Початок о 12:00. Нікополь. Стадіон бази «Обрій». 40 глядачів. + 6 С. Товариський матч.

Арбітр: Очкуренко Олександр (Нікополь).

Асистенти арбітра: Іщенко Дмитро (Нікополь), Художилов Сергій (Нікополь).

«Нікополь-НПГУ»: 1.Гришин Ігор, 2. Кузнецов Станіслав, 4. Сулейман Фарид (13. Лівінський Роман, 46), 5. Кривошей Єгор, 7. Лаптєв Михайло (19. Венедиктов Богдан, 65), 8. Кузьмін Андрій (10. Гайдаш Артем, 50), 11. Шевченко Дмитро (9. Богданов Максим, 65), 14. Шеремет Сергій, 16. Сідельник Денис, 20. Ходарченко Дмитро (17. Зубко Микита, 65), 21. Потомський Сергій. Головний тренер: Валяєв Сергій.

«Зірка»: 33. Поштаренко Павло (41. Льопка Роман, 46), 55. Ковальов Максим (23. Маткобожик Олександр, 46), 18. Кучеренко Олександр (2. Каваців Ярема, 46), 10. Допілка Олег (к/к) (20. Фатєєв Дмитро, 46), 19. Куцев Євген (11. Бацула Андрій, 46), 8. Лупашко Владислав (24. Зубков Руслан, 46), 22. Баранець Григорій (50. Акименко Олександр, 46), 16. Баранець Борис (7. Мостовий Андрій, 46), 77. Чичиков  Олексій (9. Щедрий Артем, 46), 5. Попов Роман (15. Збунь Олексій, 79), 99. Локтіонов Роман (17. Деребчинський Олександр, 46). Головний тренер: Лавриненко Сергій.

Гол: 0:1, Деребчинський Олександр (46).

Попередження: Кузьмін Андрій (41), Ходарченко Дмитро (65), Шеремет Сергій (70).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар