Кіровоградські біч-волейболісти тріумфували на турнірі у Харкові

Уперше в Харкові проводився відкритий чемпіонат міста із пляжного волейболу в закритих приміщеннях. Змагання приймала спортивна зала УМГ «Харківтрансгаз». Участь у дебютному турнірі взяли десять команд, серед яких була й кіровоградська – у складі вихонців ДЮСШ-3 – Антона Матвєєва та Ігоря Свиридова. Тренером наших спортсменів є Маргарита Кольцова.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на  SportРепортер.

У змаганнях серед дівчат перше місце посіла сумська команда, другими стали дівчата з ВК «Кенгуру» (Харків), а бронзовими призерками турніру стала команда з міста Іллічівськ.

А от у змаганні хлопців краще за всіх виступили кіровоградські волейболісти. У фіналі наша команда переграла господарів чемпіонату, харківський ВК «Кенгуру». Третіми стали хлопці з харківського «Локомотиву».

Це був хороший турнір, із високим рівнем учасників. Рада, що ми підтвердили свій клас і здобули перемогу на цих представницьких змаганнях. Хочу відзначити також і теплий прийом спортсменів харків’янами, – розповіла тренер Антона й Ігоря Маргарита Кольцова.

Нагадаємо, що в кінці січня Ігор Свиридов та Антон Матвєєв стали тріумфаторами І туру зимового чемпіонату України із пляжного волейболу в закритих приміщеннях серед юнаків до 17 років. Тоді у фіналі вони перемогли фаворитів змагань – команду з міста Рівне.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар