Кіровоградські рятувальники привезли «бронзу» зі Всеукраїнської спартакіади з гирьового спорту (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Збірна команда Управління ДСНС у Кіровоградській області здобула «бронзу» на Всеукраїнській спартакіаді з гирьового спорту.

16-17 лютого на базі Національного університету цивільного захисту України тривала Спартакіада–2016 ДСНС України серед працівників органів та підрозділів цивільного захисту з гирьового спорту.

До Харкова прибуло 23 команди з різних регіонів держави. 140 учасників спортивних перегонів продемонстрували свою силу у ривку та поштовху гирі вагою 32 кілограми. За результатами змагань, успішно виступили рятувальники з Кіровоградщини. Область представляли 7 спортсменів, з числа працівників підрозділів Управління.

Відкрив спартакіаду представник Державної служби України з надзвичайних ситуацій, віце-президент Федерації пожежно-прикладного спорту України Олександр Тарасов. «Із сьогоднішніх юнаків формується майбутній потенціал справжніх рятувальників для подальшої служби у підрозділах ДСНС. І, як свідчить досвід, хороший спортсмен – це справжній керівник. Адже спорт завжди дисциплінує”, – зазначив Олександр Тарасов.

Суддівство здійснював головний суддя змагань заслужений тренер України, майстер спорту міжнародного класу, дворазовий чемпіон світу, головний тренер ДСНС України з гирьового спорту, викладач кафедри фізичної підготовки НУЦЗУ підполковник служби цивільного захисту В’ячеслав Кононович.

У загальнокомандному заліку «бронзу» здобули спортсмени У ДСНС України у Кіровоградській області, «срібло» виборола команда ГУ ДСНС України у Харківській області і вшосте переможцем спартакіади ДСНС 2016 року з гирьового спорту стала команда Національного університету цивільного захисту України.

Прес-служба У ДСНС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар