Тренер “Зірки” Сергій Лавриненко: З оптимізмом і натхненням дивимося в майбутнє

Швидко пройшли зимові канікули для футболістів і тренерів команд першої ліги. Тренерський штаб лідера першої ліги вже вийшов з відпустки, тож про плани “Зірки” та теперішній стан команди розповів головний тренеркіровоградської «Зірки» Сергієм Лавриненко.

У першу чергу хотів би привітати всіх наших відданих уболівальників із минулими святами, побажати міцного здоров’я, благополуччя, мирного неба над головою та запевнити всіх шанувальників «Зірки» в тому, що й у новому році ми будемо намагатися радувати їх своєю грою. Додає оптимізму й те, що наша команда у відпустку пішла без будь-яких заборгованостей по заробітній платі та преміальних. Погодьтеся, що в нинішніх економічних умовах, коли багато команди, навіть прем’єр-ліги, відчувають серйозні фінансові проблеми –  цей факт є показовим. Це означає, що ми можемо з упевненістю та спокоєм готуватися до другої половини сезону.

Найголовніше, що нам вдалося зберегти всіх гравців. У процесі подальшої роботи вестимемо переговори з футболістами, враховувати нюанси з перспективою на прем’єр-лігу. Давайте будемо дивитися правді в очі й говорити про те, що для першої ліги ми маємо досить добре укомплектовану команду. У нас є кваліфіковані виконавці, які здатні вирішувати найсерйозніші завдання. Це не означає, що у нас не буде на перегляді новачків, але це все на перспективу. Обов’язково залучатимемо на збори хлопців із «Зірки-2», які повинні розуміти, що на них розраховують і все залежить від їхнього бажання й можливостей. Ви знаєте, найстрашніше для футболіста – бути вічно перспективним. Тому дуже хочеться, щоб уже в найближчому майбутньому наші молоді таланти змогли розкрити свій потенціал.

Що стосується наших планів, то команда збирається 17 січня на перший втягуючий збір, який триватиме до 31 січня. Тут плануємо відновити фізичні кондиції гравців і провести 30 січня одну контрольну гру з «Черкаським Дніпром». Місце цієї зустрічі визначимо, виходячи з погодних умов. Із черкащанами ми вже зіграли обидві гри в чемпіонаті. Тому доводити вже нікому нічого не потрібно буде, а тому цей матч стане гарною перевіркою сил і нинішніх можливостей наших виконавців. Потім пару днів відпочиваємо – і знову короткий збір у Кіровограді. Плануємо зіграти поєдинки з криворізьким «Гірником» і дублем ФК «Олександрія».

Ну а далі з абсолютною впевненістю можу сказати, що обіцяний президентом клубу Максимом Березкіним збір у Туреччині відбудеться з 15 лютого по 1 березня, де заплановано мінімум 5-6 спарингів. Сподіваюся, що в наступній нашій бесіді назву майбутніх суперників. Так що, як бачите, у нас все нормально й ми з оптимізмом і натхненням дивимося в майбутнє.

За матеріалами офіційного сайту ФК “Зірка”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар