Тренер “Олександрії”: про кадрові втрати команди та плани на майбутнє

Головний тренер “Олександрії” Володимир Шаран дав інтерв’ю журналістам прес-служби клубу. Він розповів про кадрові втрати команди та плани на майбутнє.

– Скільки в цілому футболістів зі складу команди осіннього зразка покинуть Олександрію?

– Поки що можна говорити тільки про Степанюка і Коломойця. Рішення з іншим футболістам будемо приймати на підставі зимових тренувальних зборів. Навіть наявність контракту у того чи іншого гравця ще не означає, що він залишиться в клубі. Якщо будуть футболісти сильніше, то не виключено, що доведеться з кимось попрощатися. Хоча мені, звичайно, хотілося б і надалі бачити у своїй команді всіх тих, у кого термін дії угоди закінчується 31 грудня. Серед таких значаться Мягков, Грицук, Імереков, Голенков …

– Враховуючи дефіцит в українському футболі кваліфікованих нападників, чи немає у вас побоювань, що з відходом Коломойця ви будете відчувати проблеми в атаці?

– Дефіцит на нападників хоч і існує, проте гравця рівня Коломойця, впевнений, зможемо знайти. З цього приводу я спокійний. Адже, як відомо, незамінних немає. Тим більше, що кілька кандидатів у нас вже є. Але поки не буду озвучувати прізвищ. Все вирішиться після їх оглядин.

– Останнім часом багато клубів еліти страждають від серйозних фінансових проблем. В “Олександрії” вони не виникали?

– Ні. Слава Богу, протягом двох з половиною років жодного разу такого не було, щоб у нас були серйозні затримки з виплатою зарплати. Якщо і траплялися, то в середньому на п’ять-десять днів – не більше. Президент клубу Сергій Кузьменко – людина серйозна, який свої слова звик підтверджувати вчинками. Він дуже любить футбол, щиро переживає за команду, тому в роботі з ним ніколи не виникає проблем. Всі знають, що в “Олександрії” невисокі зарплати, але вони виплачуються справно. Президент нашого клубу не обіцяє божевільних сум, а готовий платити реальні гроші.

Прагнучи до перемоги в кожному матчі і домагаючись позитивного результату, в цьому році мої підопічні справно отримували преміальні. Вони наочно показали, як можна заробляти гроші, а не просто їх отримувати за контрактом.

– Коли команда вийде з відпустки?

– Плануємо 25 грудня зібратися на три дні в Олександрії. Хлопці пограють у футбол в своє задоволення, взявши участь у традиційному внутрішньоклубному мікротурнірі. Разом з президентом клубу привітаємо футболістів з наступаючим Новим роком, після чого буде оголошено про тайм-аут в роботі до 10 січня. А через тиждень, зігравши два контрольні матчі, вирушимо на перший тренувальний збір до Туреччини.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар