Кіровоградці подолали перешкоди у центрі Києва (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Нещодавно кіровоградці їздили підкорювати Гонку націй, яка проходила у Києві. 

“Гонка націй” це забіг із перешкодами, який перевіряє людей на міць. Змагання проходили у чотирьох категоріях: ELITE, STANDART, MILITARI та TEAM. Кожен учасник обирав досяжний рівень складності. Їх всього три: «Забіг сили» (5 км, більше 15 перешкод), «Забіг волі» (13 км з 20 перешкодами), «Забіг духу» (21 км, близько 25 надскладних перешкод). Учасники долали різноманітні перешкоди.

У центрі столиці, на площі Дружби народів, організатори створили маршрути та запросили учасників з усієї України. Люди, які приїхали до Києва на “Гонку націй”, змогли перевірити себе на міць та зробити вклад у благодійність. Марафон збирав кошти для бійців, постраждалих на сході.

Кіровоградська команда складалася з 4 осіб – троє хлопців та одна дівчина. Двоє учасників подолали «Забіг волі» (13 км з 20 перешкодами), а двоє – «Забіг сили» (5 км, більше 15 перешкод). Представники Кіровоградщини потрапили в 30 кращих, хоча конкуренція була досить високою.

“Маршрут дуже грамотно продуманий. Перешкоди були не скажу, що прості, але оригінальні”, – ділиться враженнями керівник кіровоградського екстрим-клубу «EKVITAS», спортсмен Вадим Хрипливий.

Одною з найцікавіших перешкод Вадим називає “живу стіну” – гравці з американського футболу заважали учасникам марафону подолати дистанцію.

Вадим вперше бере участь у такому марафоні, хоча спортивний стаж у хлопця достатньо великий. “Початок покладено. Тепер ми знаємо до чого готуватись. З’явилось більше однодумців, які готуються поїхати наступного року. Можливо, заявимося командою, для якої треба не менше 5 людей”, – каже Вадим Хрипливий і додає: “Ми їхали туди не гнатись за перемогою, а перевірити себе, перевірити, на що ми здатні”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар