Гімнасти з усієї України змагались у Кіровограді (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На базі кіровоградської спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву цього тижня відбувся чемпіонат України зі спортивної гімнастики серед юніорів. Для участі у змаганнях завітали команди з 18 областей. І кожна з них привезла максимально велику кількість учасників, адже нині проводиться мало змагань, а такий чемпіонат є гарним приводом продемонструвати свої вміння на загальнодержавному рівні.

За команду Кіровограда виступало 23 спортсмени, і у загальнокомандному заліку ми посіли друге місце. Щодо індивідуальних нагород, то серед майстрів спорту у програмі багатоборства перемогу здобув кіровоградець Віталій Арсен’єв. Третій результат він показав у програмі стрибків, та десятий — на брусах. Василь Ляшенко і Андрій Красноженов на брусах показали четвертий та сьомий результат відповідно. На перекладині Андрій також показав сьомий результат, Василь став п’ятим.

Серед кандидатів у майстри спорту лише дев’ятий результат зміг показати Микола Попов. А Євген Іон, серед другорозрядників, посів тринадцяте місце.

Яна Горохова з Кіровограда у програмі майстрів спорту виборола перемогу в багатоборстві, а також у вільній програмі. У змаганні на колоді вона виборола срібло, пропустивши вперед себе вихованця черкаської школи гімнастики Валерію Ярмоленко. А от на брусах Яна показала лише десятий результат. У цьому ж змаганні восьме місце посіла Вероніка Булата.

 Дівчата-КМС Юлія Козлік та Катерина Луценко у багатоборстві посіли четверте та дванадцяте місце відповідно. А от першорозрядниці Остапенко Євгенія та Іваненко Вікторія, обидві з Кіровограда, поділили між собою друге та третє місце. У програмі стрибків найкращий результат серед кіровоградців продемонструвала Катерина Шумейко, яка посіла шосте місце.

Більше фото тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар