Кубок із лао-тайських бойових мистецтв у Кіровограді присвятили пам’яті героїв АТО

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями на базі 35-ї школи відбувся Відкритий Кубок Кіровограда з лао-тайських бойових мистецтв присвячений пам’яті Сергія Хрипунова та інших загиблих героїв-воїнів в АТО. Сергій Хрипунов був вихованцем школи лао-тайських бойових мистецтв та близьким другом президента обласної федерації Дмитра Поляченка.

У програмі змагань були тайський бокс, ножовий бій, поєдинок на палках та показові виступи ката. Усього у змаганнях взяли участь 60 учасників. Серед них було й три дівчинки, які змагались не лише між собою, а й з хлопцями. Учасники змагань представляли п’ять кіровоградських клубів: «Україна», «Воїн», «Тигр», «Пантера», «Кікфайтер», також були гості з Вільшанки і Миколаївщини.

Одним з фаворитів змагань був дев’ятирічний Міша Андрейченко. Він займається тайським боксом вже п’ять років і є п’ятиразовим чемпіоном області. До речі, він брав участь у показових виступах ката також.

У підсумку, у загальноклубному заліку перше місце посів клуб «Україна», друге місце — «Воїн», третє — поділили між собою «Пантера» та «Кікфайтер». А в особистому заліку очікувано переміг Міша Андрейченко. Олексій Популях  і Олексій Брижицький вибороли друге та третє місце відповідно. Усі переможці були нагороджені грамотами, медалями та пам’ятними кубками.

У перерві проходив конкурс-підтримка. Дівчата зі школи східного танцю «Шакті», «Маріца» і «Златіна» порадували учасників змагань і глядачів майстерними східними танцями. Така підтримка у перервах є традиційною у бойових мистецтвах. За словами Дмитра Поляченка, це гарна нервова розрядка для хлопців, які перед цим витратили багато фізичних і моральних сил у поєдинку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар