Футболіст із Кіровоградщини – у списку журналу Forbes

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Редакція журналу Forbes склала рейтинг молодих українців, які стали кращими у своїй справі. У рейтингу – футболіст із кіровоградським корінням Євген Коноплянка.

Про це повідомляє “Спортивна Кіровоградщина”

Журнал Forbes опублікував топ-30 найуспішніших українців, яким ще не виповнилося 30 років. До нього потрапили люди, що досягли успіхів в самих різних сферах діяльності – від культури та спорту до бізнесу та благодійності.

“Ми прагнули не тільки знайти кращих, але й відкрити нові імена. І навмисно не обмежувалися лише фінансовими показниками успіху. У нашому списку є герої, що займаються благодійними та соціальними некомерційними проектами – це ті люди, які задають нові тренди і міняють суспільство не на словах , а на ділі “, – говорять творці рейтингу.

У ТОП-30 увійшли боксер Олександр Усик, співак Іван Дорн, солістка групи “The Hardkiss” Юлія Саніна, солістка групи Onuka Ната Жижченко, балерина Катерина Ханюкова, футболіст Євген Коноплянка, фехтувальниця Ольга Харлан, засновник рекламної платформи Clickky Вадим Роговський, дизайнер Антон Белінський та інші.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар