Поразка «Зірки» в дербі Кіровоградщини

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

До матчу-відповіді 1/8 фіналу Кубку України з футболу кіровоградська «Зірка» готувалась без свого тренера. Сергій Лавриненко перебував на тренерських курсах, де в нього якраз наближається фінальна сесія. Уже найближчим часом Сергій Дмитрович може позбутися приставки в.о. і стати повноцінним головним тренером команди.

Перед матчем із «Олександрією» кіровоградці зіштовхнулись із рядом кадрових проблем. Через дискваліфікацію не міг зіграти у матчі Владислав Лупашко. Травмувався Ярема Каваців. Ще не повністю відновились Максим Ковальов та Олександр Деребчинський. Щоправда, Максим таки вийшов зі старту, а Олександр з’явився на полі в останній десятихвилинці.

Жваво матч розпочали господарі. Уже на третій хвилині «Зірку» від голу врятувала стійка. У каркас воріт поцілив Станіслав Микицей. За декілька хвилин удар-передачу виконав Андрій Запорожан, м’яч зачепив Коломойця і вилетів за межі поля.

На 11-й хвилині спірний епізод виник у штрафному майданчику господарів. М’яч влучив у руку захиснику «Олександрії», але арбітр зустрічі пенальті не призначив. У атаці, яку господарі провели у відповідь було відкрито рахунок у матчі. Із лівого флангу передачу в карний майданчик виконав Віталій Пономар, Паст помилився на виході, Бацула не втримав Козака, і Михайло відправив м’яч у ворота.

За десять хвилин після удару Ковальова м’яч знову знайшов руку гравця «Олександрії», та свисток арбітра мовчав. Двічі по воротам пробивали брати Баранці — обидва рази невлучно. Господарі також прагнули подвоїти свою перевагу. Спочатку Михайло Козак не зміг якісно обробити класний пас Артема Сухоцького, та от на 38-й хвилині вже ніхто не завадив йому оформити дубль. Знову пас з лівого флангу — цього разу від Давіда Таргамадзе — і Михайло, ніким не прикритий у штрафному майданчику, розстріляв ворота Паста — 2:0.

За дві хвилини Артем Щедрий міг скоротити відставання у рахунку, та вийшовши сам на сам з голкіпером, але далеко відпустив від себе м’яч і не влучив у ворота. На завершення першого тайму «Зірка» могла пропустити і третій м’яч. Давід Таргамадзе пробіг з м’ячем через усе поле, відпасував у штрафний майданчик на Козака,  той скинув під удар Коломойцю — вдруге в матчі кіровоградців врятувала стійка.

У другому таймі більше шансів довести рахунок до розгромного мала «Олександрія». На лівому фланзі відблискував Давід Таргамадзе. Його дальному удару бракувало влучності. Після його розрізного пасу по воротах пробивав Артем Чорній — теж невлучно.

Найкращу нагоду забити у гостей втратив Олександр Акименко. Після розрізного пасу Григорія Баранця, наш нападник здорово обробив м’яч,  та от не зміг акцентовано пробити по воротам. Було у «Зірки» ще кілька напівмоментів, зокрема удар Ковальова і небезпечна подача Чичикова, та все було марно. Матч закінчився перемогою «Олександрії» 2:0.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар