Полковник з Кіровограда виборов срібну медаль з дзюдо (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Минулої суботи в Дніпропетровську проводились VI Всеукраїнські Ігри ветеранів спорту по дзюдо пам’яті Михайла Баки, видатного українського державного, спортивного діяча. Участь у змагання взяв співробітник Кіровоградської виправної колонії управління ДПтС України в області (№ 6) – начальник відділу маркетингу, збуту та матеріально-технічного постачання підприємства установи підполковник внутрішньої служби Віталій Сурік, який додому повернувся із срібною нагородою.

Змагалися дзюдоїсти з 13 регіонів України: Донецької, Чернігівської, Сумської, Тернопільської, Запорізької, Кіровоградської, Полтавської, Харківської, Хмельницької, Львівської, Одеської, Дніпропетровської областей, міста Києва, а також з міста Тбілісі (Грузія).

Серед учасників старших 30 років, які визначались у першості найсильніших, на татамі боролись титуловані майстри – двократний Чемпіон світу серед ветеранів Ілля Чимчіурі, діючий чемпіон світу Сергій Балабан, Чемпіони Європи 2015 року, призери Чемпіонатів світу і Європи серед ветеранів та багато інших. Всього 64 учасника в семи вікових категоріях розіграли 30 комплектів нагород, серед яких срібло вдалось вибороти і співробітнику Кіровоградської виправної колонії (№ 6).

Нагадаємо, що у квітні поточного року Віталій посів почесне 3 місце у Чемпіонаті України серед ветеранів спорту по дзюдо. Тож побажаємо нашому співробітнику не зупинятись на досягнутому, надалі покращувати результати та стати переможцем у наступних змаганнях.

Вікторія Балазюк,  Кіровоградська виправна колонія (№ 6)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар