Кіровоградські велосипедисти вдало виступили на Чемпіонаті України

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Із 16 по 18 жовтня Кіровоград приймав велосипедистів з усієї країни. У Гаю Десантників відбулися змагання чемпіонату України з велосипедного спорту та відкриті міські змагання з велокросу, присвячені пам’яті Заслуженого тренера України Олександра Заворітнього.

У змаганнях, в яких взяли участь 240 спортсменів, високі результати продемонстрували кіровоградські велосипедисти. Так, у груповій гонці чемпіоном України серед чоловіків став Артем Шевцов, а серед юнаків третє місце посів Владислав Шутко. В естафеті чоловіча команда Кіровоградської області, за яку виступали Ян Пастушенко, Ігор Крот, Олексій Науменко й Артем Шевцов завоювала золоті нагороди. Звання чемпіонів також завоювала команда юнаків у складі Владислава Шутка, Максима Ярошенка, Назара Коношка та Кирила Царенка. Команда дівчат стала срібним призером, а жіноча збірна показала третій результат. Також бронзові нагороди вибороли команди юніорів та юніорок.

Заступник міського голови Сергій Колодяжний, начальник відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Олександр Куценко і заслужений майстер спорту України з велоспорту на треку, срібний призер Олімпійських ігор, почесний громадянин Кіровограда Олександр Симоненко нагородили переможців та призерів змагань кубками, медалями і дипломами від відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради й обласної федерації велоспорту.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар