У Кіровограді відкрили спорткомплекс «Fight baza» (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка
????????????????????????????????????

Відкриття спорткомплексу «Fight baza» відбулось у суботу, 10 жовтня. Він розташовується на другому поверсі будівлі нового автовокзалу. На честь такої події у залі спорткомплексу зібралось багато людей, аби оцінити надсучасну спортивну базу та подивитись на показові виступи кіровоградських спортсменів.

Сам спорткомплекс має декілька секторів для занять єдиноборствами, боксом, татамі, сектор для роботи з власною вагою, боксерські мішки, груші та спеціальні бійцівські обладунки. Чільне місце займає сектор для занять кроссфітом.

Кіровоградців із відкриттям такого спортивного комплексу привітали чемпіон світу Віктор «Бородач» Галагуз, який також провів семінар про користь кроссфіту для кожної людини, яка турбується про своє здоров’я, та президент обласної Федерації кіокушинкай карате Олександр Кузьмін.

– Займатись у залі матимуть змогу всі охочі, а не лише спортсмени-професіонали. Ми хочемо, щоб сюди приходили й люди без спеціальної підготовки. А наші інструктори робитимуть вас активнішими, сильнішими, здоровішими, — зазначив Олександр Кузьмін.

Були в програмі відкриття й показові виступи кіровоградських спортсменів. Вихованці спортивного клубу «Будокан» від мала до великого, продемонстрували прийоми карате. Прийоми самооборони від рукопашних ударів, від ударів ножем та від атак декількох суперників показали представники такого виду єдиноборств, як айкідо.

Також був виступ майстра спорту Сергія Шевченка, який демонстрував вправне володіння гирями. За один раз він підіймав чотири гирі, по 16 кг кожна і жонглював палаючою гирею. Недаремно він є чемпіоном Європи з гирьового спорту.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар