ФК «Зірка» зіграє з аутсайдером турніру (ТАБЛИЦЯ)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Після феєричної домашньої перемоги над харківським «Геліосом» (4:0), кіровоградська «Зірка» розпочала підготовку до зустрічі із аутсайдером чемпіонату – футбольним клубом «Нива». Поєдинок між цими командами відбудеться завтра, 10 жовтня, у Тернополі.

Суперники кіровоградської команди у цьому сезоні відверто пасуть задніх. За 10-турів чемпіонату вони набрали лише 4 пункти. Красномовною є і статистика пропущених та забитих м’ячів (3-15). У попередньому турі «Нива» вдома поступилася краматорському «Авангарду» 0:1. В той час, як кіровоградська «Зірка» у рідних стінах розгромила харківський «Геліос» 4:0. Тому до очного протистояння ці команди підходять з абсолютно різним настроєм. Але недооцінювати своїх суперників, кіровоградцям аж ніяк не можна. Зважаючи на ту ситуацію, у якій опинилися підопічні Петра Бадла, футболісти «Ниви»  намагатимуться дати справжній бій гравцям «Зірки». Тим паче, що перемога над лідером турніру – може витягнути команду з психологічної ями. Тож, аби і надалі очолювати турнірну таблицю, завтра кіровоградцям треба зіграти максимально обережно у захисті, і, якомога результативніше у нападі.

Турнірна таблиця Першої ліги

Поширити:

Залишити коментар:

коментар