У Кіровограді відбудеться бейсбольний Кубковий уїк-енд (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Найближчими вихідними в нашому місті відбудеться велика кількість матчів розіграшів Кубків України з бейсболу (півфінал) і софтболу (фінал). Ігри софтбольного Кубку України пройдуть на полі селища Нового, бейсбольного – на стадіоні «Діамант» (р-н. Олексіївки, колишній «Піонер»).

У фінальній частині Кубку України з софтболу 2015 року грають шість команд. Група «А»: «Західний Вогонь» (Рівне), «Ніка» (Луганськ), «СДЮШОР-2» (Кіровоград) – відповідно, золоті, срібні і бронзові призеру цьогорічного чемпіонату країни. Група «Б»: «Пантери» (Київ), «СДЮШОР-2 «Юність» (Кіровоград), «Колос» (Кіровоград).

Розклад змагань на п’ятницю, суботу та неділю:

П’ятниця, 9 жовтня:

14.00 «СДЮШОР-2» – «Західний Вогонь»;

16.00 «Ніка» – «СДЮШОР-2».

Субота, 10 жовтня:

10.00 «Західний Вогонь» – «Ніка»;

12.00 «Колос» – «Пантери»;

14.00 і 16.00 – матчі на «виліт» А3 – Б1, А1 – А2

Неділя, 11 жовтня:

10.00 – півфінал між переможцями матчів попереднього ігрового дня;

12.00 – матч за 5-те місце;

14.00 – Суперфінал Кубку України.

У півфіналі бейсбольного Кубку України гратимуть «Західний Вогонь» (Рівне) та «СДЮШОР-Діамант» (Кіровоград). Серія триватиме до двох перемог однієї з команд.

Перший матч – у суботу, 10 жовтня о 15.00. Другий матч – у неділю, 11 жовтня о 10.00. При необхідності, гра №3 розпочнеться по завершенню першого недільного матчу, приблизно о 12.30.

Кіровоградські бейсболісти та софтболістки запрошують вболівальників спорту Кіровограда підтримати команди міста в розіграшах Кубків України з бейсболу і софтболу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар