Відновлена “Зірка” виступатиме в чемпіонаті області

Кропивницький футбольний клуб “Зірка” відновить свої виступи у чемпіонаті Кіровоградської області. Наразі клуб переглядає гравців і готується до участі в турнірі, який розпочнеться вже в травні. Поки команда гратиме аматорському рівні, однак керівництво прагнутиме відновити статус професійного клубу.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав президент клубу Максим Березкін, повідомляє Перша електронна газета.

“Ні для кого не секрет, що місяць тому “Зірка” знялася з чемпіонату України. Коли політика проникає в спорт і стає метою тиску і зведення рахунків – жертвою стають навіть футбольні клуби. За цей місяць у нас був час внести коригування в нашу діяльність. Я радий, що ми подолали всі перешкоди. Зараз ми активно переглядаємо гравців, які вже в середині травня стартують в чемпіонаті області. І ми знову будемо вболівати за нашу улюблену “Зірку”.

Ще раз, спасибі вам всім за підтримку! І обов’язково чекаємо вас на трибунах стадіону. Тільки “Зірка” і тільки перемога”!

Нагадаємо, у лютому футбольний клуб “Зірка” знявся з розіграшу Першої ліги. Президент клубу Максим Березкін зазначив, що таке важке рішення йому довелося прийняти через значний тиск з боку НАБУ та правоохоронців. Чисельні суди, затягування процесів та арешти рахунків призвели до зняття команди з чемпіонату.

Читайте також: Ультрас “Зірки” пройшлися маршем на підтримку клубу

Поширити:

Залишити коментар:

коментар