Кропивницька “Зірка” знялася з Першої ліги

Футбольний клуб «Зірка» знявся з розіграшу Першої ліги і не виступатиме у змаганнях серед клубів ПФЛ.

Про це йдеться у офіційній заяві клубу, яку сьогодні опублікували на офіційному сайті «Зірки», повідомляє Перша електронна газета.

“Футбольний клуб «Зірка» повідомляє, що професійна команда клубу знімається з Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів Професіональної футбольної ліги сезону 2018/2019 рр., і не буде приймати участь у весняній частині чемпіонату серед команд першої ліги”, – йдеться у заяві.

За інформацією із власних джерел, клуб вже розірвав стосунки із тренерським штабом, а гравці отримали статуси вільних агентів.

Згодом президент клубу Максим Березкін причинами такого рішення назвав “тиск з боку НАБУ та правоохоронців, чисельні суди, затягування процесів та арешти рахунків”.

Читайте також: Організоване НАБУ кримінальне переслідування схоже на корупційну схему з продажу заставного майна, – Березкін

Нагадаємо, за президентства Максима Березкіна футболісти кропивницької “Зірки” ставали чемпіонами Першої футбольної ліги України. Два сезони команда виступала у Прем’єр-Лізі – серед еліти українського футболу. Після першої частини сезону у Першій лізі кропивницький клуб посідав останню 15-ту сходинку турнірної таблиці. За 17 турів ліги “Зірка” 15 разів зазнала поразки, виграла одну гру, і один раз зіграла внічию.

418b826e0795dd91e763ad9c10689b7d.png

Поширити:

Залишити коментар:

коментар