Кропивницький БК “Золотий Вік” розтрощив дубль “Дніпра”

© Олександр Сухонос

Підопічні Георгія Ступенчука здобувають у Кропивницькому другу перемогу над дублем «Дніпра», впевнено перегравши суперників – 102:66 (25:18, 30:15, 21:17, 26:16).

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт БК “Золотий Вік”.

Із перших секунд гри кропивничани на правах господарів заволоділи ініціативою та повели в рахунку – 7:0. Втім, молодим дніпрянам було що доводити, а тому завчасно здаватися на милість більш досвідченого суперника гості не збиралися. До середини чверті гравці «Дніпра-2» повернули інтригу, відновивши паритет – 11:11. Втім, вже у наступній атаці «золоті» знову вийшли вперед: дальнім точним пострілом відзначився Олексій Масальський. Згодом вдало під кошиком суперників відіграв Андрій Шаламов, заробивши, а згодом і реалізувавши два штрафні кидки. Провівши ще декілька вдалих атак, кропивничани завершили першу чверть зустрічі за комфортних – 25:18 на власну користь.

А вже у другій десятихвилинці матчу команда Георгія Ступенчука фактично вирішила питання щодо переможця у протистоянні, довівши свою перевагу в рахунку до 22 очок – 55:33. Після перерви характер гри майже не змінився. Кропивничани, володіючи суттєвою ігровою та очковою перевагою, продовжували йти вперед, граючи в своє задоволення і даруючи вболівальникам видовищну гру.

У неділю у складі господарів черговим дабл-даблом відзначився лідер «золотих» Олександр Дробязко (20 очок, 15 підбирань). Крім Олександра слід також відзначити вдалі дії на майданчику Дмитра Баранова (12 очок), Олексія Масальського (10 очок), Юрія Крамара (13 очок) та Андрія Шаламова (10 очок).

Нагадаємо, у першій зустрічі кропивницький “Золотий Вік” також здобув перемогу над дніпрянами.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар