“Зірка” вдома поступилася “Колосу”

© fczirka.com.ua

«Зірка», яка грала без трійки провідних виконавців – Рудницького, Виздрика та Дугієнка, поступилися одному із лідерів чемпіонату – ковалівському «Колосу» – 0:2. Хоча в другому таймі підопічні Андрія Горбаня продемонстрували доволі непогану гру.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби “Зірки”.

Поєдинок розпочався на зустрічних курсах. Суперники провели декілька доволі перспективних атак, які до реальних загроз воротам не призвели. Та вже на 10-й хвилині у ворота «Зірки» був призначений пенальті. У боротьби з Олександром Маткобожиком у штрафному майданчику на газоні опинився Олександр Бондаренко. Арбітр вказав на «позначку», показавши нашому центрбеку жовту картку. Олександр Поздєєв пробив без шансів для Романа Льопки – 0:1.

Через декілька хвилин гості заробили штрафний метрах в 18-ти від воріт. Удар зі стандарту Євгена Морозко прийшовся прямо в руки воротареві «зіркових». Намагання ж підопічних Андрія Горбаня організувати щось небезпечне біля воріт «колосовців» не призводило до бажаного результату. Надалі підопічні Руслана Костишина заволоділи територіальною та ігровою ініціативою, яку реалізували 26-й хвилині. У гостей пройшла передача ближче до нашої штрафної, а далі на навісну передачу з лівого флангу відгукнувся Олександр Бондаренко, який у повітрі переграв опікунів і головою вразив ціль – 0:2. Та й на цьому ковалівці не зупинилися, продовжуючи наполегливо йти вперед і обстрілювати ворота Роман Льопки з різних дистанцій. У нашої команди, як і раніше, нічого в атаці не виходило. І тільки на 45-й хвилині після штрафного гравець гостей зіграв рукою у власному штрафному. Та арбітр пенальті не призначив, угледівши поштовх із боку нашого футболіста. Тож, «Колос» виграв перший тайм доволі впевнено за рахунок класу та вдалої реалізації гольових нагод.

На початку другого тайму кропивничани заграли активніше й Олексій Збунь, після швидкісного ривка, трохи не влучив у дальній кут. Гості відповіли миттєво. І Олександр Бондаренко з близької відстані перевірив на міцність стійку воріт «зіркових», від якої м’яч вилетів у поле. Після цього гра трохи заспокоїлися й проходила між штрафними майданчиками без особливого загострення. Та на 60-й хвилині черговий рейд від середини поля до штрафної «Колоса» здійснив Збунь. Олексій прибрав фінтом одного захисника, але інший оборонець встиг заблокувати удар нашого нападника. Згодом Ярослав Поплавка, який замінив Данііла Кондракова, обіграв кількох суперників і заробив перспективний штрафний. На жаль, удар Максима Авер’янова метрів із 18-ти прийняла на себе «стінка» з гравців гостей. В ці хвилини саме «зіркові» володіли ігровою перевагою, а гості перейшли на дії другим номером. На 70-й хвилині партнери знову кинули в прорив Олексія Збуня, а той пробив у ближній кут. Удар вийшов не сильним і воротар «колосовців» Євгеній Волинець легко цей м’яч забрав до своїх рук. А на 73-й хвилині гості розіграли класну комбінацію й Вячеслав Рябов, опинившись на самоті, відверто нас «вибачив», пробивши повз дальній кут.

В наступну десятихвилинку кропивничани грали старанно, намагаючись напружувати оборону конкурентів. Але наших хлопців підводила виконавська майстерність при передачах. Тож, воротар ковалівців Євгеній Волинець в гру майже не вступав. Самих же підопічних Руслана Костишина такий перебіг подій цілком влаштовував і вони відверто догравали цей матч. Та така вальяжність з боку «колосовців» ледь не призвела до голу. Захисники гостей відверто проґавили ривок Олексія Збуня, який вийшов один на один з Євгенієм Волинцем. Але пробив наш нападник невдало й у ворота не влучив. Тож, стовідсотковий гольовий момент було втрачено.

Тільки після цього ковалівці активізувалися й Вячеслав Рябов перевірив пильність Романа Льопки ударом метрів із 25-ти. Цей удар воротар «Зірки» парирував, перевівши м’яч на кутовий. Ну й наостанок вище наших воріт пробив Денис Костишин. Що ж, потрібно визнати, що другий тайм «зіркові» провели значно впевненіше, ніж перший. Але переваги, яку здобули гості до перерви, виявилося достатньо для їх упевненої перемоги – 0:2.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар