Півзахисник “Зірки” разом із юнацькою збірною України зіграли внічию із чинним чемпіоном Європи

Учора, 20 липня, у своєму другому поєдинку групового раунду чемпіонату Європи (U-19) збірна України розійшлася миром із чинним чемпіоном у даній віковій категорії — командою Англії. У складі нашої збірної усі 9 хв матчу відіграв півзахисник кропивницької “Зірки” Кирило Дришлюк.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту Федерації футболу України.

© uefa.com

Здобувши в стартових матчах групового раунду чемпіонату Європи перемоги, збірні України та Англії стали фаворитами квартету В. Родзинки їхньому очному протистоянню додавав той факт, що переможець цього поєдинку виходив до півфіналу, що автоматично давало перепустку на чемпіонат світу (U-20), який відбудеться наступного року.

Дебют зустрічі пройшов у рівній боротьбі, проте англійцям таки вдалося на 8-й хвилині відкрити рахунок після розіграшу кутового. Підопічні Пола Сімпсона змусили синьо-жовтих грати у незвичний для них футбол — першим номером. Проте підопічні Олександра Петракова швидко адаптувалися до такого ведення гри і не раз змушували нервувати англійський захист. І на 39-й хвилині Супряга таки продавив оборону суперника, відправивши м’яч до сітки воріт з гострого кута. 1:1.

© uefa.com

Другий тайм вийшов не менш цікавим. До успіху не раз були близькі обидві команди, але футболістам бракувало влучності, а часом воротарі демонстрували свою майстерність. У підсумку — 1:1, і збірна України перед заключним матчем групового етапу проти Туреччини має непогані шанси опинитися серед чотирьох кращих команд континенту. Нашу команду влаштує й нічия.

Відеоогляд матчу можна переглянути перейшовши за посиланням.

Нагадаємо, у стартовому матчі групового етапу збірна України, в основі якої також вийшов півзахисник «Зірки» Кирило Дришлюк, переграла однолітків із Франції з рахунком 2:1.

Євро-2018 (U-19)

Україна — Англія — ​​1:1 (1:1)

Голи: Супряга (39) — Тавернер (8).

Україна (U-19): Кучерук, Миколенко, Бондар (к), Попов (Снурніцин, 73), Корнієнко, Хахльов (Чех, 90+2), Дришлюк, Конопля, Булеца, Цітаішвілі (Ременюк, 62), Супряга.

Англія (U-19): Балкомб, Стерлінг, Танганга, Уоттс (Кербі, 84), Чалоба (к), Льюїс, Емблтон, Сандерс, Тавернер, Бреретон, Херст (Морріс, 81).

Screenshot_5
© uefa.com
Screenshot_6
© uefa.com
© uefa.com
© uefa.com
Поширити:

Залишити коментар:

коментар