Кропивницькі скелелази стали призерами Чемпіонату України

Із 25 по 28 квітня у Дніпрі відбувся Чемпіонат України зі скелелазіння серед юніорів, молоді та юнаків. Кіровоградську область представляли 6 вихованців комунального закладу «КДЮСШ №1». Чемпіоном у лазінні на швидкість став Єгор Шаповалов. Призерами чемпіонату стали: Ярослав Ткач – 2 швидкість, Анастасія Дегтярьова – 3 швидкість і 3 трудність. У десятку найсильніших також увійшов Ніл Плохов з 10 швидкістю.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

У змаганнях взяли участь 270 найсильніших спортсменів із одинадцяти регіонів України: Дніпропетровської, Кіровоградської, Донецької, Харківської, Одеської, Київської, Вінницької, Полтавської, Луганської та Хмельницької областей. Кіровоградську область представляли 6 вихованців комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1».

Чемпіоном у лазінні на швидкість став Єгор Шаповалов. Призерами чемпіонату стали: Ярослав Ткач – 2 швидкість, Анастасія Дегтярьова – 3 швидкість і 3 трудність. У десятку найсильніших також увійшов Ніл Плохов з 10 швидкістю.

У командному заліку серед регіонів Кіровоградська область посіла четверте місце на швидкість і сьоме місце на трудність.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар