У Стамбулі легкоатлет з Кіровоградщини “настрибав” на бронзу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© Ілюстрація wz.lviv.ua

Збірна України посіла друге місце на міжнародній юнацькій матчевій зустрічі з легкої атлетики у приміщенні, який відбувся 10 березня у Стамбулі. Спортсмен з Кіровоградщини Олег Дорощук виборов бронзу в категорії стрибки у висоту.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на прес-службу ФЛАУ.

Олег Дорощук у секторі для стрибків у висоту всі висоти долав з першої спроби, включаючи 2,04 м. А от 2,06 м цього дня не встояли. Українець третій.

Участь у цьогорічному турнірі взяли чотири збірні – України, Білорусі, Франції і Туреччини. У підсумку українці набрали 70 очок. У переможців, французів, – 80. Першу трійку замкнула команда Туреччини, а білоруси були четвертими.

Нагадаємо, збірна України посіла третє місце на міжнародній юніорській матчевій зустрічі з легкої атлетики у приміщенні, що 24-25 лютого відбувалася у Мінську. Очки за треті місця у скарбничку збірної України поклали сім спортсменів, серед яких Антон Мокряк з Кіровоградської області, що змагався у категорії стрибки у висоту.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар