Стадіон “Зірка” готовий до старту другої частини чемпіонату УПЛ

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Уже в неділю, 18 лютого, кропивницький ФК “Зірка” на своєму стадіоні протистоятиме ФК “Маріуполь”. Виконавчий директор клубу Андрій Перевозник розповідає, що стадіон готовий приймати гостей.

Про це повідомляє прес-служба ФК “Зірка”.

Андрій Перевозник / © fczirka.com.ua

–  Андрію Анатолійовичу, як іде підготовка до старту другої частини? Адже матч незабаром…

– Так, цього року ми на тиждень оновлюємо рекорд раннього старту. Згідно прогнозів погоди, здавалося, що плюсова температура буде триматись аж до матчу з «Маріуполем», але сніг і морози все одно прийшли до України. В інших містах країни навіть останнього тижня був великий сніг, але у Кропивницькому, сподіваємося, буде доволі тепло. Якщо Гідрометцентр не помиляється, то + 2 по Цельсію нам гарантовано. А сама підготовка йде за планом. Ми вже провели практично всі необхідні роботи на стадіоні, тож готові приймати суперників і сьогодні.

– Не зовсім для вболівальників приємно, мабуть, взимку йти на стадіон?

– Звичайно. Чимале навантаження на працівників клубу. Я думаю, що не зовсім зручно і футболістам грати. Ми вже піднімали це питання перед Прем’єр-лігою. Сподіваємося, до нас дослухаються і вже наступного року ми побачимо більше ігор восени та навесні, а не взимку. Хто б що не казав, але футбол – не зимовий вид спорту. Можна як хочеш один одного переконувати, що можна підготувати якісно поле в середині лютого, а вболівальники прийдуть на футбол. Але, об’єктивно, рік на рік не припадає. Тож не виключено, що наступного року зима може бути іншою і в цей час, може, на полі буде лежати півметра снігу. Я нагадаю, що п’ять років тому матч, у тоді ще Кіровограді, з армянським «Титаном» перенесли, через обледеніння поля, з 24 березня на квітень.

–  Чи змінюються ціни на квитки? Адже вболівальники кажуть, що у Кропивницькому й так чимала ціна.

–  Ні, ціна залишається стабільною – 50 гривень. У різних містах країни ціна різна. Звичайно, всюди є пільгові тарифи: так, в Одесі від 20 гривень на фан-сектор до 250 – на центральні сектори, у Львові «Карпати» встановили ціну від 50 до 250 грн. Ці команди грають на своїх стадіонах. Ви знаєте, що ситуація в УПЛ така, що 5 команд «гостюють» в інших містах. Ми таку ж ціну, як і була, залишаємо на дитячі квитки – 10 гривень. Окрім того, залишаються в силі абонементи на сезон, які видані восени минулого року. Ну і вхід для дітей до 7 років з батьками – безкоштовний. Тут слід зауважити, що реалізація квитків аж ніяк не є основною статтею доходу клубу. Ми розуміємо, що на даний момент це найбільш об’єктивна ціна.

– Що ви хочете побажати вболівальникам перед стартом другої частини чемпіонату?

– Підтримувати свою команду. Приємно ходити на стадіон, коли команда серед лідерів. Давайте вболівати за свою команду саме тому, що вона наша.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар