Третій матч на “Кубку Придніпров’я” кропивницька “Зірка” звела у нічию

Третім поєдинком кропивницької «Зірки» на НТЗ у Нікополі та «Кубку Придніпров’я 2018» було протистояння з «Вікторією» з смт Миколаївка, у якому суперники змогли по разу відзначитися у воротах один одного.

Про це йдеться на офіційному сайті “Зірки”, повідомляє Перша електронна.

«Жовто-червоні» пропустили першими вже на четвертій хвилині поєдинку через власну помилку в обороні. За півгодини підопічним Романа Монарьова вдалося відігратися. Один з потенційних новачків «Зірки» заробив пенальті, який сам же й реалізував – 1:1.

Потім, протягом усього поєдинку кропивничани створювали моменти, але в цьому матчі справді шкутильгала реалізація. Тож, кілька виходів сам на сам, котрі мав зокрема Сергій Петров, але жоден з них не став результативним. Варто відзначити, що в цій зустрічі в складі «зіркових» була всього одна заміна по ходу матчу. Того-таки Сергія Петрова на 75-й хвилині замінив Данііл Кондраков.

Аналізуючи звітний поєдинок Роман Монарьов відзначив, що результатом він не задоволений, хоча це й не було головним у матчі. Підопічні отримали необхідну кількість навантаження, щоправда діякими декого з них коуч лишився незадоволеним. Але це пояснюється тим, що нині деякі виконавці награються на нових для себе позиціях. Добре, що ще є достатньо часу для роботи над помилками і їх виправленням.

Нагадаємо, у попередньому матчі наша команда з рахунком 3:0 здолала запорізький МФК “Металург”.

«Вікторія» (Миколаївка) – «Зірка» (Кропивницький) – 1:1 (1:1).

1 лютого 2018 року (четвер). Початок о 13:30. Чкалово. Стадіон «Колос». 50 глядачів. +2 С. Кубок Придніпров’я 2018.

Арбітр: Рижий Андрій (Дніпро).

Асистенти арбітра: Ялов Андрій (Дніпро), Огуренко Артем (Нікополь).

«Вікторія»: 1. Зінченко Микола, 24. Петрович Руслан (20. Ретушняк Сергій, 46), 2. Лубашев Ілля, 5. Сухоруб Богдан, 15. Михайлюк Тарас (3. Муховіков Антон, 46), 7. Нелін Андрій (к/к), 4. Романенко Володимир (8. Реутов Ігор, 70), 9. Кузьмін Андрій, 10. Ганто Максим, 16. Середа Владислав, 11. Шевченко В’ячеслав (19. Шевкунов Ігор, 70). Запасні: 12. Сітнер Микита, 6. Кириленко Іван, 18. Завгородний Денис, 14. Ярошенко Олександр, 17. Стрибак Олександр, 99. Стенлі Денко. Головний тренер: Родіонов Артем.

«Зірка»: 44. Паст Євген, 7. Драченко Максим (к/к), 9. Маліновський Назар, 10. потенційний новачок, 20. Фатєєв Дмитро, 23. Маткобожик Олександр, 27. Дришлюк Кирило, 28. потенційний новачок, 38. Петров Сергій (31. Кондраков Данііл, 75), 50. потенційний новачок, 81. Тарасюк Олександр. Запасні: 41. Льопка Роман. Головний тренер: Монарьов Роман.

Голи: 1:0, Шевченко В’ячеслав (4); 1:1, потенційний новачок (31, з пенальті).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар