Кропивницький “Золотой Век” вдома двічі зіграє з другою командою “Черкаських Мавп”

Фото: БК "Золотой Век"

Найближчої п’ятниці та суботи, 2 і 3 лютого, в рамках чемпіонату України серед команд Вищої ліги кропивницький «Золотой Век» прийматиме на майданчику спортзалу факультету фізичного виховання ЦДПУ ім. В. Винниченка другу команду «Черкаських Мавп».

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сторінку БК “Золотой Век” у Facebook.

Незважаючи на те, що суперники займають діаметрально протилежні місця у турнірній таблиці – кропивничани посідають друге місце в групі, а черкащани йдуть останніми, – ігри обіцяють бути конкурентноздатними та безкомпромісними.

Інтриги протистоянню додає той факт, що напередодні двохматчевого протистояння із черкащанами «Золотой Век» поніс значні кадрові втрати. Як повідомив наставник кропивничан Георгій Ступенчук, у домашній грі проти «Черкаських Мавп-2» команді точно не допоможе Олександр Дробязко. Під великим питанням участь у грі Володимира Цибіна та Максима Козловця. Перший травмувався у виїзній грі проти миколаївського «Ніко-Баскета», а другий зазнав ушкодження гомілкостопу на тренуванні.

То ж на звітні поєдинки проти «Черкаських Мавп», у яких таких проблем із лавкою запасних немає, у головного тренера кропивничан фактично не залишилося варіантів для ротації. Водночас наставник «Золотого Века» переконаний, що навіть за таких умов команда зобов’язана перемагати одного із аутсайдерів групи. Хоча і «легкої прогулянки» у звітних поєдинках також очікувати не варто.

Перша гра туру відбудеться у п’ятницю, 2 лютого, о 18:00. Матч-відповідь – наступного дня, 3 лютого, о 12:00. Вхід вільний.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар