У Кропивницькому визначили найсильніших армреслерів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Напередодні нового року, 30 грудня, в ДЮСШ “Ніка” у Кропивницькому відбувся відкритий чемпіонат міста «ФСТ Динамо» з армспорту. За звання найсильнішого змагалися спортсмени з п’яти регіонів

Традиційно чемпіонат був організований Кіровоградською обласною федерацією армспорту за підтримкм «ФСТ Динамо» та Федерації дзюдо та самбо Кіровоградської області. Кілька разів на рік подібні баталії за звання найсильнішого проводяться з метою популяризації армспорту та здорового способу життя.

Як повідомили Першій електронній організатори, у змаганнях брали участь спортсмени з п’яти регіонів: Кіровоградщина (м. Кропивницький та р-н, м. Знам’янка, смт. Помічна, смт. Петрово, смт Смоліно), Миколаївська область (м. Миколаїв, м. Новий буг), Черкащина (м. Черкаси) та Дніпропетровська область (м. Кривий Ріг, м. Жовті води). Це майстри спорту, кандидати у майстри спорту та розрядники, чемпіони та призери чемпіонатів України.

“Усі спортсмени продемонстрували неперевершену боротьбу та силу – привабили присутніх емоційністю та інтригуючими протистояннями. Найзапекліша боротьба розігралась у ваговій категорії 90+ на ліву руку, де зійшлись сильні та різні за характером суперники – Олександр Касаткін та Тімченко Володимир. Поєдинок був складним для спортсменів та видовищним для глядачів. Зрештою, Володимир поборов суперника Олександра. Тож золото категорії 90+ поїхало до Дніпропетровської області – у місто Кривий ріг, а Черкаси зустрічатимуть свого спортсмена зі сріблом”, – розповів суддя змагань та один із організаторів Ігор Поцілуйко.

За підсумком боротьби за звання найсильнішого у відкритому чемпіонаті призові місця відповідно до категорій розподілились так:

Ліва рука:
до 70 кг
– 1 місце Діденко С.
– 2 місце Калініченко В.

до 80 кг
– 1 місце Ярмоленко Р.
– 2 місце Лубанець Б.
– 3 місце Розіграй К.

До 90
– 1 місце Мельніченко Є.
– 2 місце Поляков С.
– 3 місце Гуров В.
90 +
– 1 місце Тімченко В.
– 2 місце Касаткін О.
– 3 місце Сваток М.

Права рука:
до 70 кг
– 1 місце Діденко С.
– 2 місце Калініченко В.
до 80 кг
– 1 місце Лубанець Б.
– 2 місце Победнов Д.
– 3 місце Ярмоленко Р.
до 90 кг
– 1 місце Шпілевий В.
– 2 місце Мельніченко Є.
– 3 місце Осадчий О.
90 +
– 1 місце Касаткін О.
– 2 місце Моісеєв Є.
– 3 місце Малюга В.
Абсолютна вагова категорія
– 1 місце Моісеєв Є.
– 2 місце Єгоренков Д.
– 3 місце Тімченко В.

Фото організаторів

Більше фото тут
Поширити:

Залишити коментар:

коментар