Два асиста Коноплянки допомогли “Шальке” відіграти 0:4 у “Боруссії”

Фото: Футбол 24

Вихованець кропивницького футболу, а нині вінгер “Шальке” Євген Коноплянка відзначився двома асистами у матчі 13-го туру Бундесліги проти “Боруссії”, в старті якої вийшов ще один український футболіст Андрій Ярмоленко. Рурське дербі у Дортмунді перетворилося на справжній трилер і завершилося з рахунком 4:4.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням tribuna.com.

Вже на 41-й секунді Коноплянка ледь не відкрив рахунок, проте не зумів переграти голкіпера, увірвавшись на величезній швидкості в штрафну.

Однак, у першому таймі “Боруссія” рознесла “Шальке”, забив чотири голи за перші 25 хвилин.

Ні в одному м’ячі Ярмоленко не брав участі. Зате це зробив… Коноплянка, якого арбітр заблокував і подарував м’яч супернику:

Здавалося, матч можна закінчувати. Але у другому таймі “Шальке” взявся відігравати м’ячі один за іншим. Другий гол “Шальке” забив після того, як Ярмоленко втратив м’яч і виключився з боротьби. Коноплянка пройшов по флангу і навісив на Бюргшталлер. Після цього епізоду Андрія замінили.

Четвертий гол «Шальке» забив вже в компенсований час – після подачі Коноплянки з кутового.

Коноплянка став одним з кращих гравців “Шальке”, отримавши від WhoScored оцінку 7,9. Більше тільки у Даніеля Каліджурі (9,1) та Рафаєля Геррейро (8,1). Українець один раз пробив по воротах (мимо), віддав три гострі паси, всього за матч зробив 15 передач.

Дії Ярмоленко оцінили в 6,8. За матч він ні разу не пробив по воротах, віддав дві гострі передачі, всього зробив 14 пасів.

Огляд матчу:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар